Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(Gép)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Siránkozhattunk volna egy kört arról, hogy "bezzeg, amikor mi még kigyerekek voltunk, volt rendes foszlós kifli a boltban, aminek kalácsszerű tésztáját szinte szét lehett tekerni és úgy mártogatni a napközis kakaóba", de nem siránkoztunk, inkább röhögtünk egy nagyot és…..
(Gép) 2008.03.04 11:37:34
Két bohókás UPC-s történet a szolgáltató csatlósai háza tájáról. Az első helyzetben egy naiv ügyfél kábelhosszabbításért könyörög, a második nyertes pedig országjáró túrára külte az ügyfélszolgálat beltéri egysége cserekészüle miatt:Néhány hete költözés…..
(Gép) 2008.02.28 12:44:28
Bigyóblog A sokarcú szék 2007.11.22 14:01:00
Justin Porcano dizájner úgy alkotta meg a széket, hogy bármilyen hangulatban használható legyen. Ha közel akarunk lenni ha távol akarunk lenni, ha csak tévét akarunk nézni - minden helyzetre alakítható. ..
Bár a Monty Python idején még Angliában is rongyosra kellett koptatnia a száját az embernek, hogy bármit elérjen, azóta változott a helyzet. A nemrég vázolt Erste-féle kártyaigénylési módszer például a szigetországban így néz ki:Anglia, 2007 szeptember 27, delutan negyed egy: a…..
Igaz, hivatalosan még nem jelentették be a dolgot, azaz nem kezdődött el a sztrájk, de az NBC óvatos duhaj, és a jelenlegi közönségkedvenc sorozata, a Hősök idénre tervezett spinoffját (Heroes: Origins) elhalasztja akkorra, amikor majd biztosan lesznek írók, akik meg tudják írni az…..
A tegnapi hondás sztorira szolgál egy lehetséges magyarázattal ZePY, ami nem fog tetszeni naiv ügyfélnek:Nem fényezési hiba! Ugyan nem Honda tulaj vagyok (négykarikás német márka), de az én autómon PONTOSAN ugyanilyen foltok vannak, és sajnos az okát is tudom. Szerencsétlenségemre…..