Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stilike

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lássuk csak milyen tápanyagokra is lenne szükségünk: 1. Gabonafélék 2. Zöldség, gyümölcsök 3. Tej és tejtermékek 4. Hús, hal, tojás 5. Egy kevés zsiradék 6. Sót csak keveset 7. Alkoholt  csak mértékkel fogysszunk Ime egy video a témában (youtube):  További infó:…..
A sport rendkivűl jó hatásairól manapság rengeteget lehet hallani. Tudtad például, hogy az egész napos ülő munka olyan káros is lehet akár a dohányzás?Egyes vizsgálatok szerint a mozgáshiány az általános fizikai állapot romlásához vezet, ami elősegiti különböző…..
A formás hátsó nemcsak genetikai adottság, hanem főleg edzés kérdése. Különböző gyakorlatok végzésével te is kerekre formálhatod hatsó testrészed. Lásd tovább: feszes fenék..
Életstílus Edzésterv, kezdőknek 2011.11.18 13:21:37
Ha jól szeretnél kinézni, és jó kondiban szeretnél maradni, akkor sportolnod kell. Ehhez pedig, nem árt ha kialakitasz egy jó kis edzéstervet.Az edzésterv egy olyan program, mely a testépités hatásának növelésében segit. Rengeteg edzésterv létezik, hiszen mindenkinek más és…..
Szoktak kérem röpködni itt az Urbanistán tíz számjegyű hirdetések. Lakásból nem is egy van Budapesten milliárd felett, családi házból pedig nem csak a Gellérthegyen, de akár a XVII. kerületben is vehetünk ilyet (bónusz kétes háttérrel). Aki több milliárdért szeretett volna…..
 A JC Penney nevű áruház a mára már széles körben elterjedt QR kóddal tette még személyesebbé az ajándékozás örömét. Távoli rokonoknak sokszor csak a posta, illetve a csomagküldő cégek segítségével tudjuk eljuttatni az ajándékot. Örülnek neki, de mégsem ugyan az,…..