Regisztráció Blogot indítok
Adatok
x-tomi

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három héttel korábbi körképünk a luxusautó-piacról elgondolkodtatott. Hiszen ha a luxus fogalmát úgysem lehet határok közé fogni, vajon lehet-e valamiből luxuseszköz, ami olyan korlátokkal bír, mint egy öreg ezres Swift? Ha sok aranyat és drágakövet pakolunk bele biztosan, de…..
Ezzel a kihalt állatfajjal kedden találkoztam, amikor az alsó rakparton a forgalom hömpölygött, nem a Duna, a felsőn pedig csak a szokásos, katasztrófa jelző nélküli túristákat kellett kerülgetni. Formás kis gép, kár, hogy nem jött ki jól a válságból, és ment a levesbe az…..
Nézem az EVO filmjét a Carscoopon, amelyben Harry Metcalfe vezet végig a Lamborghini V12-esek történelmén, a gyártó fennállásának 50. évfordulóján rendezett találkozón, felvonuláson. Olyan érdekességek derülnek ki közben, amiről talán a legelvakultabb fanatikusok sem…..
Olvasónktól érkezett. Állítása szerint a tulaj nagykirálynak érzi magát a gépsárkány nyergében. Kedves barátom, nem vagy az. A Kamei rács lenne a legkisebb probléma. Csillagvizsgáló póz, csavartküszöb, tikrácsos ezmegaz...
A másfél éves fiam – mint a 18 hónapos gyerekek általában – két dolgot tud fixen és nagyon: mozogni valamint kíváncsiskodni. Ez a két tulajdonsága szinte megfoghatatlanná teszi bármilyen fotón, hiszen az esetek kilencven százalékában vagy egy motion blur-ben tovatűnő színes…..
Jajj,de csúnya! Shrek 2012.07.04 13:00:00
A robogó blog mindenható ura, kőbájker már tett említést egyik posztjában erről az autóról, valamint pár szót a tulajról is. Most álljon itt az autója. Ezer éve be akartam küldeni a zöld hányadékot, úgy látom még nem szerepelt. Bár a Winkler közzétette egyszer a…..
Jajj,de csúnya! Újévi Naezmiez 2012.01.01 00:01:00
Nyissuk a 2012-es évet kapásból egy naezmiezzel, íme a feladvány:Hűha, hűha..Hajrá, uraim, lehet találgatni...
x-tomi 2012.01.01 01:04:40
x-tomi 2012.01.01 00:52:42
Sok kommentárt nem tudok hozzáfűzni. Élvezzétek! ;-DRemélem sosem készül el.A méret igenis számít!Mondom én!Bosozoku. Már meg sem lepődöm.Egy menő postásfurgon.Honkey Donk.Lakóautó.És még a csajok is csúnyák mellette.S(z)ulák, de nem Andrea. Vagy inkább Subalski?Snowboard…..
x-tomi 2011.11.19 14:52:24
Vagy ha nem, akkor mi vette rá M. Schweidler urat, hogy ezt művelje egy Bentley Mulsanne-nal?A teljes űberklín stílushoz az indexeket és a tükröket is el kellett volna tüntetni, nem?Hiányzik a küszöb megtoldása. Mondjuk az E36 M3 stílusában. ;-)Az a nagyobbik kerek nyílás vajon mire…..
x-tomi 2011.11.19 14:49:53