Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szigorú58

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fodor Gábor A király meztelen 2012.03.28 12:27:00
Négyévente néhány hétig átmenetileg a nemzet egységét nem csak a köztársasági elnök, hanem a magyar olimpiai csapat is megtestesíti. Együtt szurkolunk Cseh Lászlónak, közösen szorítunk a vívóknak, a vízilabdásokkal dobog a szívünk, a kajak-kenu csapatért izgulunk. Amikor…..
szigorú58 2012.03.28 15:02:52
@Blogger Géza: gejza gyerek, mi ebben a kisebb szépségpötty? Hogy ez a bolsi "anyagedény" a Tiétek, s nem a másik oldalé? Igaz, volt ott is, de most itt kifizetőbb nyalni, - akár a csonton túl is. Egyébként meg mi a különbség a két oldal "fazekas termékei" között? Ez az ország menthetetlen, mert itt valóban mindent büntetlenül meg lehet csinálni...
ProgBlog Bagót ér! 2012.02.27 20:16:00
 Kié az ország – és kié legyen benne a politikus?Aktuális kérdés, hiszen csak a minap bukott le (ismét) egy képviselő, aki miközben ott ül a parlamenti patkóban, egy cég felügyelőbizottságában is ott csücsül (http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/27/trafiktorveny/)…..
szigorú58 2012.02.28 08:34:43
Demokratikusnak tűnő, vagy eredetileg annak szánt, de mára már velejéig rohadt a magyar választási rendszer. Ennek egyik oka - szerintem - a listás választási forma, amin az kap befutó helyet, aki mértéktelenül képes kiszolgálni, értsd kinyalni a pártközpont muftijainak a hátsóit. Itt nem számít az egyén múltja, vagy felkészültsége. A kizárólagos elvárás, magyarán az a "jó" elvtárs (képviselőjelölt, majd képviselő), aki ennek feltétlenül meg tud és meg is akar felelni. A fizettet pártalkalmazottak - majd a győzelem után az állami cégek vezetői - meg összejönnek a rokonokból meg a haverokból. A szisztéma olajozottan működött a 90-s évek előtt, s utána is, függetlenül attól, hogy ki volt és ma is ki van hatalmon. Az utca embere leginkább azt látja, hogy az általa ismert XY-nak anyagilag mennyire bejött a politikus lét, miközben az illetőt korábban a "siker" a munkahelyén és/vagy a magánszférájában (is)messze elkerülte. Hány olyan ogy.-i képviselő van a mai parlamentben is, aki már több politikai zászló alatt is állt, mert a megvilágosodása mindig csak azt a célt szolgálta, hogy nem szabad a pikszisből kiesni. (Nagy a család, meg a jót könnyű megszokni.) Mennyivel könnyebben, és mennyivel több pénzt lehet azzal keresni, ha csak bólogatni, mások szavait fenntartás nélkül ismételgetni kell. Aztán, amikor meg már az egyén megmelegedett a politika "művelésében", jöhetnek az okosságok.
Pedig előtte volt fogadkozás, eskü + minden. Igaz, azt senki ígérte, hogy a saját érdekei ellen fog tevékenykedni...
Ezek a gázórás-vízórás történetek búvópatakként visszatérnek a blogra, a Zugügyvéd azért teszi megint közzé, hátha a szolgáltatók is észbekapnak végre. Elvileg a hamis vád tényállását is megvalósítják szerelők a gázóra manipulálásával. Tisztelt…..
szigorú58 2011.11.17 03:38:26
@jozsi76: @tivadar77: ha nem akarjátok közkincsé tenni a vizsgálati tapasztalataitokat, akkor kérem, hogy a korábbi beírásomban megadott emailcímemre legyetek szívesek megírni az ott történteket, vagy ha az jobb, akkor az általatok megírt számon visszahívlak Benneteket a részletekeért. Biztos vagyok benne, hogy ezzel nekem is további segítséget tudtok adni, amit előre is köszönök!
Tudja-e valaki, hogy a MAGÁZ-soknak hol csinálják a felülvizsgálatot? Hová kell ezért utazni, Nagykanizsa, Sümeg, Bp, netán Gödöllő?
szigorú58 2011.11.17 10:26:51
@tania:
Kedves Tania!
Megadnál nekem valami személyes elérhetőségedet a kovacs.jozsef.lajos@gmail.com címen, mert minél több segítőkész beírást olvasok (Tőled és másoktól) valahogy nem áll bennem össze a teljes és pontos teendőim listája. (Hidd el, nagyon szeretném!)Rágom a kefét, hogy mi is lesz, miközben nem várt segítséget kapok ismeretlenektől. Például tegnap egy aranyos jászberényi hölgyet tudtam visszahívni.