Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ti vagytok a hamis tanítók!!!

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Érdeklődő, Testvér vagy Testvérnő! Szeretnék veled megosztani pár gondolatot az Őrtorony Társulattól: Jóslatok (a közzététel időpontja szerint):1 - 1877: Christ's kingdom would hold full sway over the earth in 1914; the Jews, as a people, would be restored to…..
Ti vagytok a hamis tanítók!!! 2011.11.20 20:23:19
@CserLaci: Annak idején hálásak voltatok, mert megismertétek az igazságot, megismertétek az egyedüli igaz istent Jehovát, megtaláltátok az egyetlen olyan látható szervezetet, amit Jehova vezet. Ezért megkeresztelkedtetek, mint Jehova Tanúi és védelmeztétek Jehovát és a szervezetét.
Most meg mocskoljátok mindenütt a szervezet tanításait. Kényelmesen az internet mellett ücsörögve a munkanélküli segély mellett. És a Máté 24:14-re és a 28:19, 20-ra rá sem hederítve, rontjátok a hírnevünket és utána azt mondjátok, hogy ti nem vagytok 'szennyfoltok' Jehovának??? -Igazatok van tényleg nem vagytok azok, mert ti nem vagytok Tanúk!
Ti ellenségek vagytok! Ti most olyan állapotban vagytok, akikkel a biblia szerint "...együtt se szabad enni..." akik "...ki vannak vetve..." vagy el vagytok különülve Jehova látható szervezetétől.
Hol vannak ilyen tiszta világos és logikus bibliamagyarázatok, más vallásokban? -Sehol és nem is lesz! Ti minden érveiteket csak kritikákra, kötözködésre építitek, ebben hol van a hit??? Amúgy röviden válaszolva a Zsoltika évtizedes munkásságára, és sem ma kezdtem az igazságkeresést, lassan nekem is két évtizedre nyúlik vissza a valódi életem, benne jó pár év úttörőszolgálat, bétel-szolgálat, felvigyázói felelősségek (jelenleg is). Szóval én is előhozhatnák jó néhány évnyi kutatási anyagokat, ahol vakarnátok a busitokat, csak én nem szeretnék leereszkedni hozzátok a posványba. Erre az oldalra is csak véletlen bukkantam rá, de már távozok is ebből a szennyből, úgyhogy pá!