Regisztráció Blogot indítok
Adatok
az anya

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
14 éves lányt zaklatott görög üzenetekkel Alekosz, a szülők feljelentést tettek a rendőrségen. Két éve látta meg egy táncesten a lányt, akinek utána egy közösségi oldalon írt. „Légy a párom, ha tetszem neked is! Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem…..
az anya 2011.11.15 16:07:43
Sziasztok!
Én vagyok annak az akkori 14 éves lánynak az anyukája. Tudom, hogy bomba robbant most, de röviden leírom, hogy hogy is volt. A gyerek 14 éves elmúlt, pont 2 éve történt, akkor kezdte a középiskolát Bp-en. Kitünő tanuló, heti 3-szor esténként edzés: akrobatika és csapat tánc. Hétvégenként fellépések, versenyek. Az iwiwre jött a levél,amiből kialakult a fennálló helyzet. Nem kívánom senkinek azt a pár hetet, amit akkor átéltem, a férjem külföldön dolgozik, teljes pánik itthon, hogy ki lehet ez a 32 éves pasi, akinek az adatlapja is iszonyúan furcsa, hol láthatta a gyereket táncolni, mit tud róla?, hol lakunk?, hova jár suliba. Figyeli?, követi?, mit akar, vagy fog vele csinálni? mennyire beteg elméjű? Mert azért egy 32 éves pasi, aki megkörnyékez egy GYEREKET, az nem egészséges dolog. A táncegyesületből a szülők , a barátaink, mindenki összefogott és nagyon vigyázott rá. Erről az egészről sztem már tavasszal is tudott az RTL, de akkor még nem állt érdekükbe, hogy ez kiderüljön. Most, hogy megcsalta őket ez a kretén, egy ismerősünk keresett meg, hogy átadnám-e a levelezésünket és a rendőrségi papírokat. Hát naná! Egy fillért nem ajánlottak érte, nem is kaptunk, és nem is kell, a lelkemnek pont elég, hogy tudjanak róla az emberek, hogy milyen "vicces, jó pofa" ez a szerencsétlen flótás. Bízom benne, hogy mások is fognak jelentkezni, akiket ilyen módon megtalált, és többek között azért is mentünk a rendőrségre, hogy tudjanak arról, hogy ilyen ferde ember mászkál Érden, és nehogy egy gyereket is behúzzon a csőbe. Igen, a mai tinik mások, mint régebben, de azért 13-14-15 évesen még GYEREKEK, és nem 32 éves, szexorientált internetes csábítók hálójába kell esniük. Az én lányomnak volt annyi esze, hogy lepantitotta, és megmutatta a leveleket, de mi van azzal a GYEREKKEL, aki belemegy vele egy kapcsolatba? Akárhogy is szépítik a rajongói, ez beteges dolog!!!! Hú, ez jólesett, hogy kiírtam magamból. A továbbiakban sem szeretnénk nyilvánosan szerepelni, és nem is fogunk, én jelenleg örülök annak, hogy most visszavághattam, mert soha sem fogom neki megbocsájtani azt a párt hét aggódást és félelmet.
Köszi, ha elolvastad.
Az anya
Ja, miután már többször láttam a tv-ben, már vicces volt, hogy ennyi félelmet generált bennünk. De megbocsájtani akkor se fogok soha!!!