Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BélaBácsiii

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az új médiatörvény megfelelő figyelmet fordít a gyermekre, így például megtiltja olyan médiatartalmak közzétételét, amelyek súlyosan károsíthatják a kiskorúak szellemi, lelki, erkölcsi vagy fizikai fejlődését” – adta hírül gyereknapi közleményében az Emberi…..
Az Európai Parlament plénumában a frontok szinte változatlanok. A Néppárt képviselői a három órás vitában továbbra is védték Orbán Viktor kurzusát és a Fidesz kottájából énekelve kettős mércével vádolták a baloldali frakciókat. Utóbbiak élesen visszautasították a…..
„Szétbaszták a demokráciát akkor már mindegy.” Egyébként is faszsság a demokrácia.” Erre a két dologra játszik most a Nemzeti Cinizmus rendszere Schmitt ügyben. A gond az, hogy számításuk igazolódni látszik. Pedig nem kéne hagyni, hogy viccet csináljanak a…..
BélaBácsiii 2012.01.15 02:09:16
A CES 2012 kiállításon az Nvidia társalapítója-vezérigazgatója, Jen-Hsun Huang mutatta be az ASUS új, 7"-os kijelzővel ellátott táblagépét az ASUS MeMo 370T-t, amiben az Nvidia Tegra 3-as csúcskategóriás rendszerchipje dübörög. Az előzetes hírektől, miszerint a…..
Jelen cikkünket vitaindítónak szánjuk. Az elkövetkező napokban közölni fogjuk a válaszcikkeket, és mindenkit arra bíztatunk, hogy vegyen részt az új szerződés tartalmáról szóló vitában. Aki cikket írna, várjuk a nemzetiminimum@gmail.com címre. Aki a videó formátumot szereti…..
  Küldjétek be az 1 perces vágatlan portrévideóitokat! Kezdjétek azzal a félmondattal, hogy: "Ha én elnök lennék..." - és mondjátok el, mit tennétek, mit szeretnétek, mi a ti ügyetek! Mutasd meg, hogy van hangod, szavad, arcod! Mondd el, hogy neked mi a fontos, és…..
BélaBácsiii 2012.01.03 19:57:08
Az óév végére, az újév elejére az országban óriásivá nőtt az elégedetlenség. Civil szervezetek és politikai pártok tucatjai egységfrontot alkotnak. Mindennaposakká váltak a tüntetések, nincs nap új tiltakozás, aláírásgyűjtés, demonstráció, útlezárás, felhívás,…..
BélaBácsiii 2012.01.02 20:02:53
@3dom'f'speech: kíváncsi vagyok hány videó érkezik, nem véletlen lehet minden nap a blogsávban :D
BélaBácsiii 2012.01.02 23:50:35
@kela-bá: azok bizonyára nem olvasták ami miatt tüntetnek. Hiszen Magyarország Alaptörvénye alapvetésként kezeli hogy
"B) cikk
(1) Magyarország független, demokratikus jogállam.
(2) Magyarország államformája köztársaság."

Innentől kezdve... analfabéták tüntetettek?
BélaBácsiii 2012.01.02 23:58:44
@Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!!: Persze. Népköztársaság idejében nem is nagyon lehetett volna kiállni pár ezer fővel az operaház elé Kádár-Rezsimet és Kádár Diktátort fujjolni :)Ami akkor lett volna haccacccáré, még maga Gergényi Kapitány is megirigyelte volna, pedig aztán ő is egész jó kis bulit csapott a demokrácia nevében.
Október 23-án bejelentettük, még az óévben elindítottuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert VAN alternatíva. Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!..
BélaBácsiii 2012.01.01 23:31:31
@lolperec: ohh, visszahozták. :D alternativelnok.blog.hu/2011/12/31/ez_kene_legyen_a_nemzeti_minimum_karsay_dorottya
Komolyan. Ingyenélők.

Nincs alternatíva. Idióták, sült-bolondok, álomvilágban élő örök gyerek egyetemisták bandája van...

Meg kéne nekik magyarázni wáccpáwört. [azt pedig mint hatalmas jól sikerült médiaakciót tálalni :D]
Október 23-án bejelentettük, még az óévben elindítottuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert VAN alternatíva. Boldog új évet kívánunk Mester Dórával! Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!..
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel.…..
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Itt van…..
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Találjuk meg…..
BélaBácsiii 2011.12.30 20:53:56
@messi-asz: no, de azért csak sikerült a millának (és a többi okoskának) tele keseregnie a világot hogy itt aztán vége van mindennek, még diploma sincs :)
BélaBácsiii 2011.12.30 23:38:18
@KóserKároly: Jah. Azt én elhiszem, hogy kiváló jogász. Csak éppen, nem sokat tesz a jogász diplomája a gazdasági miniszteri székhez. :) Elvégre, nem igazságügyi miniszter volt....
BélaBácsiii 2011.12.30 23:40:15
@Orbán a magyar nép ópiuma!: Ebből látszik, hogy az az érvrendszer, miszerint legyen diploma lószart nem ér.... majd kiderül mit tud :)
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
Felrebbent a pletyka, miszerint Fábry Sándor m1-hez igazolásával párhuzamosan a köztévé megszünteti az új műsorpolitika jegyében súlyos milliókból forgatott DTK című műsorát, a köztévé talkshow-ját, ami csak nevében olyan, mint külföldi társai, mert kivitelezésében,…..