Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyukanyo1

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Utólag tesszük hozzá, hogy az ágykérdés megoldódott. 2 db fotelágyért szombaton mennek. Köszönjük.  16. ok. 26. 8 óra 20 perc)   "Szia. Nagyon nagy segítséget szeretnék tőled kérni. Van egy kedves barátnőm. 3 gyermekét egyedül neveli. Albérletben laknak. 2 műszakban dolgozik. Egy bőrönddel…..
"2016.06: Eltelt több mint 2 év, és azóta sem változott a helyzet! Ígéret szerint fontos a Bicske-i lakosság, városfejlesztés, és még stb. (...) Ez még mindig az "undorító" kategóriába tartozik! Polgármester váltás, helyezkedések és még ki tudja mi zajlik a színfalak mögött, kinek mi a legfontosabb,…..
tyukanyo1 2016.06.28 20:56:52
Jubileumi Sportnapot rendeznek Csabdin szeptember 12-én. A szép fekvésű falu az országos Mária napon a Csabdi SE és elődje 80 éves fennállását ünnepli. Az elsők között az idén 80 esztendős, Dr. Monos Emil professor emeritusszal, a Semmelweis Egyetem egyik korábbi intézetigazgató…..
Felelős városvezetők és alig pár millióba kerülő kabinettitkárságuk szíves figyelmébe ajánljuk ezt az olvasói jelzésünket, ami nemcsak az olvasó által említett utcára lehet igaz, hanem a város teljes területére. Településünk dupla építményadót fizet a rezsicsökkentés…..
A ma reggeli testületi ülésen Bicske régi tervéről, a sportcsarnok megépülése érdekében az MLSZ-hez benyújtható pályázatról tárgyaltak, aminek közeleg a határideje.   Legjobb tudomásunk szerint az önerő megszerzése érdekében keres a testület alternatívákat. A…..
Bicskei Szó No comment 2013.04.04 08:09:28
Fotó: Barbi  A kép a bicskei főutcán készült tegnap délután. Most itt volt erős valaki és/vagy a fannyag volt fáradt. Bicskén talán a Pizzafaló körül található a legigényesebb központi közterület, amiről az étterem gondoskodik a tiszta udvar, rendes ház elv alapján.  …..
A Művelődési Központban tegnap megtartott közmeghallgatás alkalmával jelentette be Tessely Zoltán polgármester a város helyzetén jelentősen könnyítő tényeket.   A magyar állam 600 millió forintot fizet ki Bicske adósságából, ami azt jelenti, hogy az állam tartozásunk…..
Bicskei Szó Adót emel Bicske 2012.12.05 16:44:12
Több mint négy százalékkal emel meg mindent helyi adót Bicske városa.  Tessely Zoltán pedig arra büszke, hogy nem emelték meg az infláció mértékével... Pedig arra lehetne büszke, ha sikerült volna könnyed ígérteihez mérten növelni Bicske bevételeit és nem kellene a helyi…..