Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blazerody

68 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyesület életében példátlanul jól sikerült az idei fedettpályás OB. A 10 Diegos résztvevő közül 5-en szereztek érmet. A megnyerhető 16 éremből tehát ötöt akaszthattak versenyzőink nyakába. Óriási büszkeség és öröm, hogy a téli átigazolások alkalmával hozzánk…..
Óriási áttörés az idei téli OB az egyesület életében, hiszen olyan nevek igazoltak a DIEGO SC-be, akikkel az ország legerősebb tenisz klubjai közé léptünk. A férfi főtáblán hatalmas volt a részvételi súlyunk, ugyanis egyik egyesületből sem kerültek fel a 32 közé 6…..
Míg a legjobb korosztályos és felnőtt versenyzőink a fedettpályás OB-re készülnek, addig a másodosztályú versenyek egy kissé háttérbe szorulnak. A téli szezon kicsit mostohán bánik a második vonallal, hiszen több mint 90 napja nem rendeztek F2-es tornát. Január végén azonban…..
A nyári szünet óta mindössze egyszer kapott ki az F12-es korosztályban versenyző Dobák Bálint. Augusztus végén sokak meglepetésére Szombathelyen nyerte meg a patinás Asbóth-Bujtor emlékversenyt, a múlt héten pedig Balatonbogláron szerzett dicsőséget az egyesületnek, és idén…..
Madár újabb szenzációs eredményt ért el mai mérkőzésén Szerbiában Szabadkán, a 10.000 dolláros Future tornán! Azt a 3. kiemelt szerb Miljan Zekic-et verte döntő szettben 6/2 4/6 6/3 arányban, aki 2011-ben még 267. helyen állt a világranglistán. Madarász ezzel újabb értékes…..
Szenzációs hír érkezett Pákai Norbitól edzőnktől Szerbiából, ahol Madarász Gergő vesz részt egy ITF 10.000 dolláros Future tornán. Többszörös utánpótlás Magyar Bajnokunk, aki a magyar ranglistán már a 10. helyen áll, szabadkártyával indulhatott a 32-es főtábláról, és…..
Hatalmas, kiélezett csatában vasárnap is nyert férfi OBII-es csapatunk és ezzel már biztosan a legjobb helyezéssel zárt a rájátszás alsó házában az utolsó mérkőzéstől függetlenül. A szombatihoz képest még egy kicsit fiatalított csapattal érkeztünk Budakalászra, hiszen…..
A fiatal utánpótlás játékosokból álló férfi OB II-es csapatunk a tavaszi szereplést követően az 5-8. helyért küzdhet a rájátszásban. Az erősorrend alig változott a pályabeosztásban. Szabadhegy Dani feljött a 2-es pályára, míg Korodi Dani lecsúszott az 5-ösre. Új…..
A nyári időszakban mindenki máshogy osztotta be a pihenőjét. Legjobb gyermek korosztályú játékosunk Dobák Bálint a júliusi "szabadságolás" után augusztusban tért vissza a versenypályákra és nem is akárhogyan! Amióta augusztus elején ismét versenyezni kezdett, azóta mindhárom…..
Madarász Gergely délben lépett pályára  a Park Teniszcentrumban a 2012-es Felnőtt OB-n a legjobb 4 közé kerülésért. Balázs György sajnos visszavágott a szuperligán elszenvedett vereségért és 6/4 6/4-re legyőzte az FTC-Diego játékosát. Izgultunk Madárért, hiszen az…..
Hétfő óta zajlanak a Park Teniszcentrumban a 2 millió forint összdíjazású Országos Felnőtt Bajnokság mérkőzései. A nőknél ketten, a férfiaknál heten képviselték egyesületünket. A férfiaknál a selejtezőben 2 győzelem is elegendő volt a főtáblára kerüléshez. Hárman is…..
Hétvégén befejeződtek a szuperliga küzdelmei. Sajnos nem sikerült érmet szereznünk, ugyanis a lányok és a fiúk is kikaptak a bronzért folyó csatában, azonban egyesületünk játékosai és szurkolói így is emlékezetes, rég nem látott hangulatot és izgalmas küzdelmet varázsoltak…..
Az alapszakasz mérkőzései után a női és a férfi szuperligás csapatunk is a felsőházba jutott és az érmekért küzdhet. Ezt a gyönyörű teljesítményt Magyarországon rajtunk kívül csupán 2 egyesület mondhatja el magáról, hiszen az MTK és az Ábris TSE is képviselteti magát a…..
Az országos bajnokságokon való szereplés és a csapatbajnokságokat meghatározó júniusi-júliusi verseny dömping hozott néhány komoly változást a ranglistákon. A lányoknál Szentes Réka az ifik között a magyar bajnoki címmel feljött a 4. helyre, de Kelemen Andi is 21 helyet…..
5 versenyzőnk indult a felnőtt Budapest Bajnokságon és majdnem mindenki érdekelt lett valamilyen éremért folyó csatában. A nőknél Kelemen Andi és Barta Dana próbált szerencsét. Andi Zádor Esztert legyőzve, Dana pedig kiemeltként lehetett ott a legjobb nyolcban. Kelemen Andi…..
Míg legjobbjaink a Szuperligára készülnek, addig fiataljaink, akik a második vonalban versenyeznek, szorgalmasan gyűjtögetik a győzelmeket. Endrődy Máté, Molnár Beni, Birkás Marci, Szabadhegy Dani alkotta négy fős alakulatunk a mindig nagyszámú résztvevővel, Balatonalmádiban…..
Egy kivételes korosztályos pályafutás gyönyörű befejezését láthatta tegnap a Kőér utcai teniszcentrum lelkes nézőserege. Madarász Gergő ellentmondást nem tűrő, ellenállhatatlan, látványos játékkal, 6/3 6/2 arányban győzte le Ágoston Györgyöt a junior OB…..
A kisebbik fele már megvan! Madarász Geri jól választott, amikor az idei Korosztályos OB junior páros számában az egyéniben bronzot szerző Kovács Márkkal indult. Az elődöntőben már látszott, hogy nehéz lesz őket megállítani, hiszen a sokszoros bajnok és aktuális fedettpályás…..
Óriási büszkeség minden egyesület életében egy Magyar Bajnoki cím. Szentes Réka ma délután a 16 éves korosztályban döntőt játszott és magabiztosan, végig vezetve legyőzte DePaola Vivianát. Rékának ez már a második egyéni bajnoki címe, hiszen 2008-ban a 12 évesek között…..
Nagy küzdelemben, kitartó, fegyelmezett játékkal került az Országos Bajnokság döntőjébe Szentes Réka a 16 éves korosztályban. Ellenfele Fekete Lili nagyszerűen stabilan játszott és Réka tartott is tőle, de az FTC-Diego játékosa erősebb maradt lelkileg és az sem zökkentette ki,…..
Pusztított az FTC-Diego tornádó Esztergomban. Kis utazó csapatunk besöpörte az összes első helyet, ahol indított versenyzőt, és az érmek nagy részét begyűjtötte a hétvégén rendezett Kerényi Kupán. 6 fős különítményünk vett részt az eseményen szombaton. A fedélzeten…..
Ez lett az idei ranglisták közül az egyik legfontosabb, hiszen az országos bajnokság kiemelési listái is ezen erősorrend alapján készülnek. A lányoknál nincs lényeges változás, Szentes Réka tartja pozícióját a legjobb 10-ben és Fodor Csilla is ott toporog a szűk elit…..
Számunkra legszebben végződött a hétvégén rendezett és az egyik legnagyobb tradícióval rendelkező másod- és harmadosztályú felnőtt férfi verseny a huszadik Kispest Kupa, hiszen mindkét osztályban Endrődy Máté szerezte meg a győzelmet. 20 éve minden év júliusának első…..
Befejeződtek a küzdelmek a 2012-es szabadtéri utánpótlás Budapest Bajnokságban. TOP 10-es játékosaink közül csak Szentes Réka vállalta a csapat és az egyéni versenyeket is, de így is születtek dicséretre méltó eredmények, a lányok 3, a fiúk 2 érmet szereztek. A lányok…..
Az FTC-Diego szuperligás játékosa Montvai Gábor nyerte a hétfőig elhúzódó F2-es 100 ezer forint összdíjazású férfi versenyt. Gábor mostanában már nem versenyez aktívan, és legtöbb energiáját egyesületünk legfiatalabb utánpótlás játékosainak nevelgetésére áldozza, de…..