Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DemoSzörny

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
DemoSzörny 2011.11.14 01:38:39
Elmondom hol lett eltolva ez történet Kedves TC, mert a kommentekből úgy tűnik, csak nem akarjátok venni a lapot.

1. Dömsödi itteni cikkeiben egy szó nem volt az Autóklubnak korábban tett felajánlásáról. Miért?

2. Miután a levelet nyilvánosságra hozta az Autóklub, számos újság lehozta azt, de pont Ti nem! Pedig mostanra már az A2 is lehozta. Ti miért csináltok úgy mintha nem is létezne?

3. Én nem akarom bántani Dömsödit, tegyük fel, hogy jó úton jár, de az általa most előcitált problémák jelentős részével már akkor is tiszában volt, amikor még boldogan magára vállalta volna ugyanennek a szervezetnek a PR tevékenységét - ez kiderül a leveléből. Azóta új infóként csak egy 8-9 éve történt utazást lebegtet, ami bár bicskanyitogató, de önmagában elég kevés ahhor, hogy már a nem tudom hanyadik cikk szülessen róla.

Mindezek összeolvasása, a sumákolásokban gyakorlott hazai olvasóból kihozza a kédést, hogy akkor most hogy is van ez?? Mert egyelőre csak az látszik, hogy valami itt mindkét oldalon bűzlik.

Az Autóklub célja nyilván Dömsödi lejáratása volt. A kommenteket olvasva, ez nagyjából sikerült is nekik, amihez bizony ti is hozzájárultatok. Ha Dömsödi részéről nincs sumák, akkor nyugodtan kitehettétek volna a leveleket, mert az elhallgatásuk pont az ellentétes irányba mutat. És talán TC stábnak is egy kicsit kevesebb arccal kellett volna reagálni, a szerintem jogos kérdéseket feszegető kommentekre.

Kíváncsi leszek, mi lesz ennek a sztorinak a vége, de azért ezen a ponton lehet, hogy most egy kicsit le kéne ülnötök gondolkodni.