Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magam_adom

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három évtized és négy frontember után feloszlik az ausztrál INXS zenekar. A bejelentés az együttes vasárnapi koncertjén történt, amikor is Jon Farriss dobos átvette a mikrofont Ciaran Gribbin énekestől a fellépés kétharmadánál és bejelentette, hogy most látták őket együtt…..
Quimby @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.11.12. Mindenek előtt a szakmának szeretnék válaszolni egy kérdésre, ami a legtöbb zenészt érdekel: telt ház volt? Igen, kis híján az. Nagyon sokan összegyűltek a magas jegyár ellenére is. Csak összehasonlításképpen hozom fel,…..
magam_adom 2011.11.13 23:33:40
@kurgan: Minden albumról játszottak.

Nekem mondjuk jobban hiányzott a Hol volt, hol nem volt, mint az Androidő, de ezek szubjektív dolgok. Tökéletes este volt... zeneileg, emberileg és emocionálisan is. A fiúk nagyon kitettek magukért, szívük, lelkük benne volt. Lehet őket fikázni, hogy minek kellett az Arénába szervezni, ilyen jegyárakkal, de mutasson nekem valaki egy valamirevaló koncerthelyszínt Budapesten. Egyszerűen nincs. Arról nem beszélve, hogy ez az élmény és ez a siker már nagyon kijárt nekik!
magam_adom 2011.11.14 00:16:12
@kurgan: Hoppá, bocsánat... félreérthető voltam. :) Az első mondatot szántam neked... a többivel korábbi hozzászólásokra reagáltam. Még egyszer bocs. :)