Regisztráció Blogot indítok
Adatok
almadiospani

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elborzasztó hír és képsorozat járja körbe mostanában a netet. 300-400 csivavát találtak egy helvéciai ingatlan melléképületében. Már a számok alapján sejthetjük a körülményeket, érezhetjük az ott terjengő szagokat és elképzelhetjük, mennyi törődést kaphattak azok…..
almadiospani 2011.11.13 23:10:49
Elég csúnya vita alakult ki már megint.
Lehet, h. Nekem vannak rossz tapasztalataim egyes tenyésztőkkel akiknek ugyan törzskönyves a kutyája de ha van neki mondjuk 6 meg ne magyarázza h. naponta foglalkozik egyesével elegendő ideig a kutya "agyával". Az akárhogy is számolunk napi legalább 6 óra h. a kutya kiegyensúlyozott, egészséges és nem utolsó sorban boldog legyen. Az sem igaz h. minden szaporítónak nevezett ember rohadék! Az igazi rohadékok az ilyen emberek mint akiről a bejegyzés szól!!! De ne általánosítsunk mert vannak akik a két fogalom (tenyésztő-szaporító) határán állnak. Nekem velük sokkal jobb tapasztalataim vannak mint némely tenyésztővel (ismétlem lehet csak nekem volt nagy csalódás meglátogatni egy tenyésztőt)....Két kutyám van, genetikailag erősek, szűrtek(ugyanúgy mint a szüleik, mert nekem ez volt a fontos nem a törzskönyv). Bevallom kölykeink is voltak és követtem el hibát de nem gondolnám h. mindenkit egy kalap alá kéne venni az ilyen "rohadékokkal".... Én vállalom a nevem és a véleményem, a bejegyzés szerzője pedig TISZTELETET érdemel (naponta harcol társaival együtt a felelőtlen kutyások ellen) noha engem is mint véletlenül utólag kiderült kikiáltott "állatkinzónak" egykor....
Sajnos ma még nem egyértelmű főleg vidéken h. szeretnék kutyát, jó akkor elmegyek egy fajtamentő szervezethez. Lehet ujjal mutogatni mindenkire de szerintem amíg ez nem változik addig az ilyen "rohadékok"-nak igenis megéri sajnos!