Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergosz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Van kampányszerű KGFB-ellenőrzés? Vagy csak a média félreértelmezéses felfújósdija folyt, és a hétvégi híradók vágóképein KGFB-igazolást kérő rendőrök csak a tévéstábok kérésére ellenőrizték a csekkeket-szerződéseket-bizonylatokat? Vélemények az azonos…..
 A két lányom összekapott valamin, „szellemként” kísértették egymást, letakarták magukat egy pléddel, s úgy hadonásztak, mígnem a kisebbik véletlenül belemart a nagyobbik ujjába. Annának sem kellett több: ledobta a plédet, visszamart, a kicsi szeme alá. A…..
Van két hírünk, egy jó, meg egy rossz. A jó az, hogy a T-Mobile rövidesen Ausztriában is bevezeti az iPhone-t. Ezt maga Hamid Akhavan, a szolgáltató CEO-ja jelentette be kedden Barcelonában, a Mobile World Congressen. És a rossz: a szakember elmondta, hogy a kelet-közép-európai piachoz…..
A metamfetamin egy központi idegrendszeri stimuláns, melyet az orvostudomány figyelemzavarok, fokozott túlsúly és narkolepszia kezelésére használ. Sajnos drogként is ismert és a hatásait gyakran "előtte-utána" képekkel próbálják a hatóságok szemléltetni. Íme az ilyen…..