Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fesztivalkatalogus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
A BKV legalább 3-4 éves mániája, az "adjunk hatósági jogkört az ellenőrőknek" rétestészta-szerűen nyúló huzavona. Érdekes, mindig akkor jönnek elő ezzel, ha kicsit még szarabbul megy a cégnek mint úgy általában... A BKV azzal érvel, hogy „a hatósági jogkör…..
killtheradical Magasan, lesen 2008.06.13 12:39:00
Vadászturizmust ide! Én a sportvadászatot nem értem. Nem vagyok se vegetáriánus, se pacifista, se állatvédő, csak nem értem, hogy ebben mi a sport. Miért szokás vadászni? Ételért, alapanyagért. Én ezt tök megértem. Régebbi korokban és sok ma élő természeti népnél…..
[UPDATE 2009.07.09: Nos, az ember az idő és élete előrehaladtával hajlamos felülírni régebbi kimondványait, gondolatait. Az utóbbi időben tapasztalható, általános elgyökeresedés a BKV ellenőrök között pedig erre késztet engem is, ezért megkövetem magam, és azt mondom: nem…..
Mégiscsak érdemes sajtómunkásnak lenni, az állhatatos munka meghozza a gyümölcsét. Ifjú kollégám, Andó Gergely kérdést tett föl a MÁV-kommunikációnak. Az alább közlöm kiváló druszám, Kavalecz Imre sajtófőnök válaszát.A rövid elektronikus levél több szempontból is…..
Friss hír röppent világgá, de legalább országgá a közelmúltban: a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) letörölte a térképéről Magyarországot. A Ján Slota vezette pozsonyi kormányerő az SNS honlapján napokig egy olyan Európa térkép volt látható, amelyen a Dunántúl Ausztriához, a…..
fesztivalkatalogus 2008.04.16 20:33:55
Valószínűleg még mind emlékszünk a 2007-es pesti meleg felvonulásra és az azt ellenzők tüntetésére. Nos, úgy tűnik a tavalyi balhék nem riasztották el az Ultimate Gay Party nemzetközi melegfelvonulás szervezőit, kik fővárosunkba szervezték a rendezvény záró buliját egy…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
fesztivalkatalogus 2008.04.02 19:07:24
Pandacsöki Boborjánnak apróbb nehézségei támadtak a Malévvel, amikor "rendszerhiba miatt" csak a gépe indulása után érkezett meg a módosított foglalása Milánóba, ami miatt csak fél nappal később, saját költségen hagyhatta ott az országot:Vásároltam egy Malév…..