Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dualla

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor először foglalkoztunk külön filmszinkronnal, a Bosszúállók már pergett a mozikban. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lett volna lehetőségünk milliószámra kommentálni a Marvel cinematikus univerzuma szereplőinek magyar hangjait. Most megtesszük még egyszer, és alighanem nem…..
A blogot régóta követők előtt nem titok, mennyire szeretjük a sci-fi műfaját. Elég csak a névadónkra gondolni, méghozzá az eredetire, úgyhogy senki ne jöjjön a Charlize Theron-féle rettenet miatt azzal, hogy nomen est omen! Sajnos nem minden alkotás hozza az előzetes várakozások…..
Ohohó, ilyen az, amikor az egyszeri blogger nem látja a homokszemtől a Tatooine-t! A hatos karikát nyilván nem önmagáért osztogatják. A dőre döbbenet eredményeként íme a magyar nyelvű előzetes,…..
 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt és szinkronmintát a tovább mögött…..
 A blog ezen rovatában a fontos és érdekes szinkronos híreket fogjuk sorba szedni, hogy legyen miből szemezgetnie a magyar változatok kedvelőinek. Igen, kvázi hírrovatról van szó, de a szinkron felé orientálva. A többi hírt, képet, videót és szinkronmintát a tovább mögött…..
Tudtad, hogy a legintimebb ruhadarabunk, a melltartó 100 éves jubileumát ünnepli idén? Természetesen eme jeles alkalomból a világ egyik legnagyobb fehérnemű gyártó cége a TRIUMPH meghirdetett egy „méret missziót”, melynek keretében 100.000 Hölgyet invitálnak meg az…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Themisztoklész (Sullivan Stapleton) 10 évvel ezelőtt végzett Dáriusz királlyal, és ezzel akaratlanul is elindította a fiát, Xerxészt (Rodrigo Santoro) az istenkirállyá válás őrületes útján, és ugye tudjuk jól, hogy annak mi lett a vége. A görög harcos most ismét szembesülhet…..
Dualla 2014.03.06 21:26:48
@Zalaba_Ferenc: amúgy teljesen egyetértek minden egyes leírt szavaddal, de Angelina Jolie az első Tomb Raider filmre azért kigyúrta magát. (A film milyenségébe most inkább ne menjünk bele. :'D) Szóval ott teljesen elhittem, hogy igazi harcos - ezzel szemben viszont ott volt a Wanted és a Salt, és mindkét filmben csontsoványra fogyva láttuk, pedig azért a Saltban mutatott trükkökhöz tutira nem ártott volna a TR-es külseje. Ki tudja, hogy utána már milyen megfontolásból nem biztatták a dologra... :)
Dualla 2014.03.07 21:39:06
@Zalaba_Ferenc: i84.photobucket.com/albums/k5/LouMooLaraPics/Movie1/lara-croft-tomb-raider-promo-011.jpg

Valamiért inkább ez a kép járt a fejemben, de... hát oké. Jogos. :D De a Wanteddal és a Salttal összevetve itt még mindig van rajta legalább valamennyi hús.

Persze, az meg aztán teljesen más kérdés, hogy melyik férfi menne el megnézni ezeket a filmeket, ha így néznének ki a hősnők:
img3.wikia.nocookie.net/__cb20130127150332/gameofthrones/images/5/5b/Brienne_S3.jpg :)
aeon flux megnézed: croft (2013) 2013.12.28 07:50:00
Lara "I hate tombs" Croft talán minden idők leghíresebb nőnemű játékfigurája, aki 1996-os feltűnése óta számos alkalommal lelt folytatásra vagy éledt újjá - legutóbb pont idén a szimplán csak Tomb Raider névre keresztelt nagy költségvetésű (ám nem túl emlékezetes) játék…..
...mármint online körökben, ugyanis a Fórum Hungary-nek köszönhetően mifelénk debütál A hobbit: Smaug pusztasága második előzetese, melyben immáron a másik címszereplő is szót kér. A könyvet meglehetősen szabadon értelmező, a LotR-függelékekből serényen dolgozó…..
Machete improvizál: szinkronizáltan lép ezúttal a magyar vásznakra, ami elnézve akár az első rész hazai nézettségét, akár e folytatás amerikai startját, a minimum, amit megtehet, hogy ne maradjon túlzottan szégyenben. Ugyannakor akik a leginkább kíváncsiak rá, inkább az eredeti…..
Az ABC új poszterrel tízeli a Marvel szuperhősök tevékenységét istápoló ügynökség kalandjait nyomon követő Agents of S.H.I.E.L.D.-et, melynek Joss Whedon által rendezett, majd egy órás pilotját már levetítették az idei Comic-Conon (igen pozitív visszhang kíséretében), de a…..
Ettől a petíciótól zeng a net. Kedves, aranyos próbálkozás, de sokat nem ér. Aláírja egy csomó ember, aztán mindenki ott folytatja, ahol abbahagyta: aki moziba jár, az "nem akar olvasni", aki olvasni akar, az meg torrentezik. Egy-két forgalmazó kalkulál, és próbálkozik (mindjárt…..
A Csendes-óceán mélyén keletkezett dimenziókapun át gigantikus óriásszörnyek érkeznek Földünkre, hogy jó óriásszörnyi hagyományokat követve milliós nagyvárosokban rendezzenek rombolást. Mikor az egyik tábornok azt javasolja, hogy küldjünk rájuk föld-levegő rakétákat, őt…..
Dualla 2013.07.12 08:02:14
@ilovebubbles: nyugodj meg, és olvasd át még egyszer, amit írtam. (De bár lett volna bármi, amit nem értek ebben a filmben. :))
Dualla 2013.07.12 09:16:19
@ilovebubbles: mindössze arra, hogy az idézett mondat alapján (annak is az _ezúttal_ töredéke a lényeg) arra engedett következtetni, hogy legelső alkalommal terv nélkül mentek oda. Vicces volt. Felesleges túlpörögni. :) Annyira meg pláne, hogy megmagyarázzuk a csattanót (már ha csattant volna), mert a második nekifutásra is kvázi felkészülés nélkül értek oda, egy féltervvel, amelyről mondjuk már a huszadik percben sejthető volt, hogy ki hogyan és miként fogja kideríteni, hogy mi a helyzet.

(Ha már itt tartunk, nektek is feltűnt, hogy senki sem használt mobiltelefont? Ha valaki valami fontos információt akart közölni a többiekkel, személyesen tette. Plusz, láthatóan a lakosság értesítése a támadásokról soha nem volt elég fontos ahhoz, hogy előzetesen bejelentsék. Sigh.)

Ehhez hasonlóan még millió nüansznyi baromság volt a filmben, de a robotok szépek voltak, a pilótáknak menő mass effectes páncélja volt (főleg az első jelenetekben jött át a cerberusos színkombináció, imádtam), és ennyi elég is volt egy estére.
Szeretjük a mozit. Tiszteljük a filmeket, és azokat a nézőtársakat is, akik hozzánk hasonlóan jegyet váltanak rájuk. De ezzel úgy tűnik, nem mindenki van így. Mesélj nekünk a legrosszabb mozis élményeidről, amiről nem a film tehetett! Alapvetően azt vallom, hogy a…..
Dualla 2013.04.19 17:14:36
Hm, eszembe jutott még egy-két eset, ahol azért nem éreztem magam félig hibásnak, és ami leírásához azért nem kell különösebben nagy bátorság.

Nyíregyházán ültünk be A király visszatérre, szerintem nekem az volt a harmadik alkalom. A film kezdetekor azonban nyitva hagyták az ajtót, és mivel a plázában a földszinten Krisz Rudi koncert volt, az első tíz percben párhuzamosan hallgattuk őt meg Frodóékat. Sztereóban, mert hogy a mellettem ülő gyerek is úgy gondolta, hogy neki jobban bejön Rudi, mint a film. :) Megjegyzem, az apukája tiszta jófej volt, mert egyszer elég volt megkérni, hogy azért ezt mégse, meg aztán csak rászántam magam arra is, hogy becsukjam az ajtót.

Angyalok és démonok vetítés Budapesten, a könyvet olvastam, nagy meglepetések nem vártak rám, de azért két idősebb nő minden fordulat előtt megbeszélte, hogy "aha, a könyvben ez meg ez meg az volt". Inkább arrébb ültünk.

Ez pedig nagyon jellemző mindenhol: szeretem, ha nem zavarok senkit, és ha engem sem zavar senki, ezért a kedvenc helyem a moziban a legelső sor. Feliratos filmeknél ez annyira nem működik (anno apukámmal a Star Wars intrója élmény volt, úgy járt a feje, mintha teniszmeccset nézne), 3D-ben sem annyira, sőt, meg is értem, hogy sokan panaszkodnak nyakgörcsökre meg hasonlókra, de... a pénztárosok reakciója rendszeresen epic. :D

- Jó napot, két jegyet szeretnék az X-re az első sorba.
- Legelölről az elsőbe? / A vászon elé? / HOGY HOVA!?
Több, mint 9 évvel a Gyűrűk ura trilógia epikus lezárása után végre megérkezett a várva várt előzménytörténet. Bár a film készítése kapcsán rengeteg akadályról, változásról és módosításról be lehetne számolni, de végül elkészült. Legalábbis az első rész, hiszen…..
Kezdődjön tehát a Vese által beharangozott leitercunami az év sikerkönyvéből. Ne feledjük, a fordító a feltételezést is sértőnek találta, hogy ebben a könyvben bakik lehetnek. Nos tehát: „I set up the mini-disc recorder, and am all fingers and thumbs, dropping it twice…..
OurFashion Hey Ombre! 2012.06.20 10:46:00
Bakos Eszter vendégcikke Biztosan mindenki emlékszik a pár évvel ezelőtti nagy melír mániára és persze a szőke lenövésre. Még a sztárok is előszeretettel mutogatták lenőtt tincseiket. Mint tudjátok, a divatban semmi sem vész el csak átalakulnak a dolgok: hát pont ez a helyzet…..
OurFashion Sexy silk 2011.11.30 07:54:00
Scarlett Johansson nagy kedvencem, szívem fájdalma mostanában, hogy nem ő kapta meg Marilyn Monroe szerepét az új filmben. Született 21. századi utódja a csodásan formás szőke színésznőnek, hisz ugyanúgy, akár egy finom csípőbillentéssel levesz…..
Dualla 2011.12.01 13:02:04
@☉ ☾: és ha belinkelsz róla egy előnytelen, 2008-as (!) fotósorozatot, az bármilyen szinten megnyugtatja a lelkivilágodat?
Selena -akit mostanában állandóan csak dicsérek nektek- Párizsban tűnt fel ezt az érdekes House of Holland harisnyatartónak tűnő harisnyanadrágot viselve. Ötletes, hogy a pántot helyettesítő részt metálcsillogású szövéssel dobták fel. Selena rövid szoknyával, fekete…..