Regisztráció Blogot indítok
Adatok
droidpatkány

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztes mennyiségű látogatónk és rajongónk jelentős részét köszönhetjük a sárga csekk intézményének, hiszen minden alkalommal, mikor erről írunk, rajongók hada köszörüli nyelvét a Magyar Posta ezen termékén, illetve a kapcsolódó társadalmi jellemzőkön. A fejlődés nem…..
droidpatkány 2012.11.29 20:37:53
@syandras:

Látom a jelenlegi folyamattal sem vagy tisztában.

Azaz, ha befizetsz az elműnek egy sárga csekket azt a postai feldolgozás után az elmű számlatulajdonosának küldik meg a többi elműs tranzakcióval egyetemben, sőt, az összes többi más - az adott banknál - lévő számlatulajdonos pénzét is. Napont egyszer egyösszegben. Innen jön a bank szerepe akik szépen könyvelgetnek és szétdobálják a lóvét a számlaszámokra. Elképzelheted az egészet egy raktárnak is. Bejön egy kurva nagy raklapon a különböző anyag, és a melósok - áruátvételesek szépen tételenként, típusonként elhelyezik sorban a polcon. Na most a posta azt találta ki a kamionos szerepében, hogy nem elég hogy leszállítja az anyagot, de még a helyére is pakolja azt. Ennyi a nagy történet lebutítva.
Kép:csepelinfo.huA kormány leszállítja a tankötelezettség korhatárát 16 évre. Titkos hatástanulmányuk szerint ez kallódó szakképzetlen fiatalok tízezreinek megjelenésével és több ezer pedagógus elbocsátásával fog járni!Találós kérdés: melyik kormány tesz olyan lépést,…..
A Facebookon terjedő Mi az indián neved? alkalmazás, egy ügyesen álcázott adathalász eszköz. Ha megnyomtad a beleegyezés gombot az alkalmazás futtatására egy ékszerüzlet hozzájuthat személyes adataidhoz, és csatlakoznod kellett a Facebook oldalához, promócióhoz kötötte az…..
 Csak eljutottunk idáig. Egy hazaszerető, keresztény és tisztességes magyar állampolgár megtette az első lépést. Névtelenül és arc nélkül följelentést tett ismeretlen személyek (DopeMan & KicsiDope) ellen Himnusz gyalázás miatt a Legfőbb Ügyészségen.  Ezek…..
Sokat gondolkodtunk, milyen bőrt lehet még lehúzni a Kerényi által az alkotmányhoz rendelt fényképsorozatról, éreztük, hogy van még benne valami. Reméljük Lévai Anikó nem fog minket meggyilkolni, hogy az általunk készített összes történelmi képen felbukkan Orbán Viktor.…..
droidpatkány 2011.11.13 00:04:15