Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Szaki

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
Peter Szaki 2010.01.24 10:45:22
@sef: Ja igen a tovább tanulás ha nincs család vagy nem állami bácsi támogatja igen húzós. Egy sima engedély egy adott tevékenységhez is komoly száz ezreket jelent. Így könnyen összejöhet egy nem diplomásnak olyan végzettségek amikre egy mamut azonnal lecsap és simán megfizeti a milkos havi fizetést. Nem beszélek arról lehet hogy alárendeltjei mind diplomások láttam ilyet és a szegény diplomások igen frusztráltak voltak :) igaz nekik nem volt MS MCP, MCSE, CISCO papírjaik milliókért :)
Úgy gondolom, elérkezett az idő, hogy vállalkozó kedvű olvasóimnak egy kis vállalkozás-alapítási tanácsadással kedveskedjek. Ezúttal nem tudtam az alapul vett minta nevét kikerülni, ezért bocs, akit ez lelkileg szarul érint. A posztot két részesre tervezem, az elsőben a…..
Peter Szaki 2009.05.15 13:09:13
@kioktató: ASZF 5.13 a már lefoglalózott utalványt nem használja fel 3 éven belül. De a vissza kapott kedvezmény % alapján - valami% = marad megy az árengedmény számlára ahonnan bárhova pakolhatod. Aztán ezen mennyi van és elég e egy utalványhoz az más kérdés, ezen felül van egy szintén meghatározott sávosság alapján kapott azonnali visszatérítés amit kivehet ami után az adó szabályok szerint kell adózni vagy nem.
Peter Szaki 2009.05.15 13:27:15
@bubex11: több kereskedő kérésére ha jól tudom.

@boogieee: ez nem a rendszer hibája hanem magyar sajátosság, a Lyoness is hasonlóan működik, ha egyszer másképp állnának hozzá a bemutatókon más lenne a szájíz.
Munkahelyi (T)error Ifjú titán 2009.03.02 00:01:00
Hátramozdító levele egy igazi naplopóról szól, aki a próbaidő alatt meló helyett msn-ezett, órákig ebédelt, néha szunyókált is egy kicsit. Vajon kinek lehetett a csókosa ez az ifjú titán? Üdv, most olvastam a betanítós sztorit, nekem is van, íme:  Új céghez érkezvén…..
Új MÁV blog Majdnem baleset 2008.06.03 10:32:53
A levelet olvasva ideges lettem. A forgalmista és a másik sínbohóc (mert az ilyen vasutasokat más szóval nem tudom illetni) legalább a helyzet komolyságára való tekintettel lehettek volna normálisak. De a röhögés még lényegtelen is lenne, hanem a kedves jegyvizsgáló biztosan nem…..
A Raiffeisen Bank olyan, mint a sörhasú apuka, aki a vérző térdddel érkező kisfiát jól pofon is vágja, olyan alapon, hogy "hadd legyen tényleg oka sírni". Attila Rómában szerezte a horzsolást, amennyiben lemásolta valaki a bankkártyáját és 20 perc alatt elvásárolt…..