Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Salazsu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Utólag tesszük hozzá, hogy az ágykérdés megoldódott. 2 db fotelágyért szombaton mennek. Köszönjük.  16. ok. 26. 8 óra 20 perc)   "Szia. Nagyon nagy segítséget szeretnék tőled kérni. Van egy kedves barátnőm. 3 gyermekét egyedül neveli. Albérletben laknak. 2 műszakban dolgozik. Egy bőrönddel…..
Bicskei motoros sétál a főutca járdáján, állok a buszmegálló előtt a fehérvári buszra várva, ő pedig  meg sem áll, de mosolyogva odaszól: "A Kistószegen építi már levert fészkét a gólya."      "Hallgattak… – Megszegted a Törvényt, és nem pusztultál el? – Nem.…..
Salazsu 2012.04.11 20:52:41
@fotex6: Ezek a gólyák pici gyerekkorunk óta itt fészkelnek,sőt már előtte is az utcában költöttek minden évben! Óvodás csoportok sokasága sétál le minden évben megnézni őket, mert igenis a kicsiknek ez nagyon nagy szám! Védett madár a gólya, és a mi városunknak is vigyáznia kellene rájuk!Nagyon sokan figyelemmel kísérik őket tavasztól őszig és gyönyörködnek bennük, mikor például repülni tanulnak a fiókák, hozzá tartoznak a kistószeghez!!! És lehet ez nem világméretű hír, de nekünk Bicske lakóinak igenis az!!!