Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freya_95

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merlin Egy éves a blog 2012.03.14 22:10:00
Bizony, pont egy éve, hogy elindítottam a blogot - épp aznap, amikor elkezdődött a negyedik évad forgatása. Ez a fejezet mostanra lezárult, de már el is kezdődött egy újabb, hiszen - mint olvashattátok - a héten újra forogni kezdtek a Merlin kamerái. Szerintem remek esztendő áll…..
Átmegyek totál geekbe, de cseppet sem bánom. Hiszen most a legizgalmasabb fantáziálni a Merlin folytatásáról, amikor lényegében még egyetlen konkrétumot sem tudunk. Az ötödik évad forgatása csak hetek múlva veszi kezdetét. Következik most egy teljesen szubjektív tízes…..
Merlin Merlin 4x12 előzetes 2011.12.11 01:28:00
Íme a negyedik évad kétrészes fináléjának első előzetese. The Sword in the Stone - 1. rész jövő szombaton a BBC One műsorán. A videó után olvashatjátok a BBC-től származó rövid epizód ismertetőt is. "Most, hogy Morgana a déli harcosok hatalmas seregének élére állt,…..
A BBC One december 17-én és 24-én vetíti a Merlin negyedik évadjának kétrészes fináléját. A forgatókönyvet Jake Michie és Julian Jones írta, a rendezői székbe pedig ismét Alice Troughton ült, aki az évad első három epizódjával már lenyűgözött bennünket.No de a cím... A…..
Miközben a negyedik évad izgalmai hamarosan tetőpontra hágnak és a sorozat gazdái a hosszútávú folytatás lehetőségével kecsegtetnek bennünket, érdemes tudni, hogy szép csöndben elkezdődtek az ötödik évad előkészületei. Már előzőleg olvashattátok, hogy a forgatás a…..
freya_95 2011.11.26 15:15:14