Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cripplex

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ A szliácsi repülőnap 2013.01.13 02:56:48
Tavaly megpróbáltam elkezdeni újra a repülőnapra járást. Nem siettem el, hisz az első a szeptember eleji szliácsi air show volt, az utolsó meg a három héttel későbbi ostravai :-/ Na mindegy, a szándék a lényeg - meg az, hogy végre jártam B-52-es bombaterében, és ittam Kofolát…..
Gréczyblog Gyurta fel - Czene le 2012.08.02 09:14:10
Ül az ember a tévé előtt a siófoki éjszakában. Az ablakok nyitva. Mindenhonnan ugyanaz a közvetítés hallatszik. Amikor Gyurta célba csap, boldog ordítozás hallatszik mindenhonnan. A magyarok örülnek. Egy magyar fiú, Gyurta Dániel, világcsúccsal nyerte a 200 méteres mellúszást a…..
A mozi, mint izgi tetthely, már egy ideje lecsengett. Ez a természetes, ez a dolgok rendje. Már amúgy is ritkán járunk moziba. Ott vannak a letöltések, a téka, miegymás ha filmet akarunk nézni. Amikor még másodlagos volt a film és ennél fontosabb, hogy kivel, miket lehet ott…..
Meglehetős gonddal jelentkeztem fel a netes társkeresőre. Évente minimum egyszer eldöntöm, hogy, na, most rendbe szedem a szexuális életem. Persze, legjobb lenne egy állandó kapcsolatban, amire kicsi az esély a neten, de minimális programnak ez is jó. Egyszer annyira összeszedtem a…..
Cripplex 2011.12.27 08:11:02
A fotelban ült, én a kanapén, oldalvást neki. Beszélgettünk, aztán egyszerre kissé előrehajolt, finoman felemelte lábaimat, s óvatosan az ölébe helyezte . Igen..Féltve, mintha valami törékeny csoda lenne..helyezte. Furcsa érzés volt, nem tudtam hova tenni. Ujjaival kissé…..
Cripplex 2011.12.27 05:53:57
A lány 1 éven át hülyíti a szerencsétlen udvarlóját, aki magából többszörösen majmot csinálva, hagyja, hogy az orránál fogva vezessék a semmibe. Biztatásul csak csókokat kap, de semmi többet. Levélírónk szerint a tétovázás egyik lehetséges oka, hogy a lánynak pasija van…..