Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baby1953

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó pár éve Nyíregyházán jártam és ott egy étteremben nyírségi húsgombóc levest ettem. Nagyon ízlett, megkérdeztem a séfet, hogyan készült, ő szívesen el is mondta. Otthon én is felvettem a palettára, sokszor meg is főztem, mindenkinek nagyon ízlett. Egyszer vendégeink…..
Mikor a magyar politikatörténet Al Capónéja berúgta a magánnyugdíjpénztárak trezorjainak ajtaját, és követelni kezdte a felhalmozott lóvét még azt mondta: ide a pénzt pubik, kaptok helyette virtuális tallért játszani. Majd. Eccer. Ha jók lesztek.  De alig dübörgött ki az…..
baby1953 2012.07.31 12:10:02
@a szív fészkei: hát a perec egyre kevesebb helyen kerek, a munka miatt "távolba szakadt" gyerekeinknek nehéz "egylábon" CHF-s hitellel megspékelve kereken élni párt keresni-találni akinek a nevelése kapcsán még maradt némi emberi erkölcsi értékekre való hajlama, a felmenőket betegség problémák esetén "odafigyeléssel,gesztussal"támogatni, főleg ha a felmenők is "belenyúltak" abba a bizonyos CHF-s kakába és egy családban a pénzügyi műveltség hiánya miatt ebből van pár.Fentebb valahol olvastam hogy a nyugdíjasok anyagi biztonságban vannak...hahahaha, igen nagy részük megkapja az éppen hogy éhennemmeghalni való havi apanázsukat és nem azon gondolkodnak hogy melyik szigeten töltsenek el egy kis időt mint nyugati nyugdíjas társaik. 40 év munka után /magánszektori alkalmazottként 40 000 Ft nyugdíj!!!!!/ 70-100000 Ft nyugdíj és ezt is sajnálja tőlük valaki.............ebből segítsd a munkanélküli vagy minimálbéren élő gyermeked.......