Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsófcsa

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnétek gyönyörű arcbőrt? Akkor nyerjetek egy L'Oréal Paris Skin Perfection ajándékcsomagot, amely egy Nappali Ápoló Krémet, egy Szemkörnyékápolòt és egy 5 in 1 BB Krémet tartalmaz. A csodás arcbőr megörökítéséhez ezúttal egy klassz Polaroid fényképezőgép is…..
A főzés témája szerintem kimeríthetetlen, én egy Anyuka oldaláról szeretném megközelíteni ezt a bejegyzésemet. Nekem a munka, a háztartás, a játszótér, a blog írása és az egyéb teendőim mellett sokszor nem marad elég időm a bevásárlásra és a konyhában való hosszas…..
Ez nem a belga gofri, és nem is az, amit a Ferencieken a Jégbüfében árultak, és a tetejére szifonból nyomták a málnahabot. Ellenben ez az a gofri, amit büszkén teszel le a gyerekeid elé, és boldog vagy, hogy végre nem azokat a rémesen édes gabonapelyheket, és nem is a cukortól…..
zsófcsa 2014.11.19 10:51:53
Néhány éve tört be hozzánk is a gumicsizma őrület, ami azóta is töretlen sikerrel menetel előre. Ma már szinte bármilyen stílusban, színnel és mintával kapható, csak a hozzánk illő stílust kell kiválasztanunk! Korábban már írtam Nektek a Marcha Ballerina szuper cipőiről,…..
zsófcsa 2014.11.13 15:24:29
Otthonunk stílusának megteremtése igen öszetett feladat, nemcsak azért mert rengeteg kiegészítő, szín és forma áll a rendelkezésünkre, hanem azért is, mert személyiségünk évről évre fejlődik és ehhez mérten választunk mi is bútorokat. A kiegészítők szerepe azért…..
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
zsófcsa 2014.06.25 12:19:15
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
zsófcsa 2014.05.29 11:26:04
Nagyon megőrültem, mikor a Kérastase sajtótájékoztatóján bemutatták a legújabb terméküket, mely egy általam is tapasztalt problémára nyújt megoldást, miszerint kifejlesztettek egy olyan termékcsaládot, mely új védőpajzsa lehet hajkoronánknak! :) Hajunk táplálása és az…..
zsófcsa 2014.01.24 11:38:09
Az év végéhez közeledvén szeretnénk szívből megköszönni Nektek, hogy az indulásunk óta eltelt két hónapot velünk töltöttétek, és hogy egyre többen vagytok. Köszönjük eddigi visszajelzéseiteket, de most arra kérünk Titeket, hogy, ha lehet "beszélgessetek" velünk még…..
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok Vele, de nekem a hajvágás egy kuriózumnak számít, nemcsak azért, mert olyan, mintha újjászületnék, hanem azért is, mert nehezen tudok elszakadni a már megszokott hajhosszomtól és fazonomtól! A Toni&Guy termékei és szakemberei minden szempontból a…..
Enntrance Christmas giveaway party! 2013.11.26 20:18:42
Egy nagy-nagy nyereményjátékkal szeretnék nektek kedveskedni az ünnepek és az év vége közeledtével. Még csak röpke fél éve létezik az új blogom, de már rengetegen követtek, ami egy egyszerűen kimondhatatlanul boldoggá tesz. Hisz amellett, hogy kiélhetem kreativitási…..
A coloring bubbles jóvoltából most karácsonyi csomagolókat nyerhetsz velünk. Ugye Neked is jól jönne pár tekercs dekortapasz, matrica, pecsét, ajándék címke és néhány pergamin tasak a karácsonyi készülődéshez, csomagoláshoz? Játssz velünk és mi megajándékozunk egy több,…..
zsófcsa 2013.11.18 12:43:24
Nyerjétek meg az egyik nagy kedvencem, a Sleek Nude palettáját, mely egy klasszikus, szuper minőségű, telt színekkel rendelkező "kis mindentudó"! :-) A játékszabály ismét nagyon egyszerű! Oszd meg az Enntrance facebook oldalán a játékról szóló hírt saját idővonaladon és írj…..
zsófcsa 2013.10.02 21:19:46
Ha szereted a különleges és hasznos kiegészítőket, akkor szeretném Neked bemutatni, az Anna és István által, kézzel készített Postbook-okat! A naplód, nemcsak a személyi menedzsered lesz, hanem egy szuper kreatív társad is, melyben minden napra jut néhány befejezetlen mondat,…..
A Neroli parfüméria jóvoltából egy szuper ajándékcsomag keresi gazdáját, mely egy klassz, rózsaszín konnyaku szivacsot tartalmaz francia agyaggal, továbbá egy vele színben harmonizáló FNUG körömlakkot. Mit kell tenned, ahhoz hogy Tiéd legyen az…..
Néhány hete a barátnőimmel ellátogattunk az Akváriumba a Közös Piac nevű friss kezdeményezésre, melynek keretében számos őstermelővel ismerkedhettünk meg, kóstolhattunk termékeikből és vásárolhattunk tőlük finomabbnál finomabb dolgokat. Mondanom sem kell, hogy pár óra…..
zsófcsa 2013.05.26 11:13:22
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..
zsófcsa 2012.08.21 19:59:29