Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepipapa (törölt)

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robi kipróbálta milyen embereket szállítani az egyik Volán-társaságnál, de nem jött be neki. Egy hónap után lett elege, amikor nem a jól bejáratott módon lopta meg a cégét, és emiatt a többi sofőr kiközösítette: Már lassan 15 éve dolgozom sofőrként, kezdetben taxiztam…..
Talán a tavalyi volt az első Sziget, amikor az inkalosok nem verekedtek a fesztiválozókkal. Idén helyettük a jegyellenőrök vertek meg egy lányt, aki reggel 9-kor még nem hagyta el a terepet egy órája lejárt jegyével. A részletek az Indexen olvashatók...
pepipapa (törölt) 2008.08.29 12:11:11
Az, hogy a raktárkészlet nem egyezik a nyilvántartással, egy dolog. Hogy emiatt Takinak másikat ágyat kellett választani, amiről később szintén kiderül hogy nem elvihető, még mindig nem egyedi eset. De hogy a joggal visszakért pénzt átutalással akarja rendezni az áruház, azon…..
Hónapokkal a papíralapú számladíj bevezetése, majd eltörlése után még mindig kap a Homár jelentést áldozatoktól. Zs.P.-nek a csoportos beszedését lőtte ki a +96 forint, viszont a UPC nem szólt a tartozásról, ami csak akkor derült ki, amikor kikapcsolták a tévét: Azt hiszem,…..
pepipapa (törölt) 2008.08.29 08:38:55
pepipapa (törölt) 2008.08.29 08:40:27
Tékozló Homár Soká jön a busz 2008.08.28 09:23:00
Naiv fotóriporterünk pozitív fejleményként értékelte a szegényes bútorzatú megálló fejlesztését, a Homár szerint viszont ez egyértelműen jelzi, hogy lehet, hogy órákat kell várni a következő buszra:A sokat panaszolt, és méltán rettegett tömegközlekedési társaságok…..
Indexfórumon találta a Homár ezt a zseniális surmóságot, amivel a T-Mobile kizárólag übertrendi ügyfeleinek kedveskedik, nehogy egy másodpercre is elfelejtsék a multitouch érintőképernyő csillogásától, hogy azért még Magyarországon vannak:Tegnap óta én is iPhone tulajdonos…..
A rugalmatlanság és a butaság iskolapéldája az, amikor nem lehet megvenni valamiből a kiállított vagy utolsó darabot, mert csak. "Van ilyen", mondta az eladó, VMJ-nek pedig nem kellett kétszer mondani: elköltötte a pénzét máshol.Tudom, hogy huszonévesen tesz néha az ember…..
Attila tankolás után csodálkozva látta, hogy a Skoda Fabia 45 literes, nem üres tankjába 50 liter benzin fért. Miután mindenki kioktatta és hülyének nézte, megérkezett a rendőr aki tanácstalanságában kiakarta fizetni a különbözetet. Benzines kabaré Zuglóból. 2008. május…..
Tékozló Homár Újmagyar KRESZ 2008.08.27 11:20:00
Smore éjszakai telefonos fotói tragikus minőségűek, de még így is muszáj volt berakni. Felfedezte ugyanis az egyirányú behajtani tilos táblát, ami akár Magyarország új nemzeti szimbóluma is lehetne: Sokan sokat írtak már arról, mennyire széthúzó nemzet a magyar. Ezeréves…..
pepipapa (törölt) 2008.08.27 19:07:42
Egyszer már kapcsolatba került ezzel a fűvel a Homár, akkor a Városliget közepén burjánzott és szórta szét pollenjeit. Most Tivadar próbálta Aszódon elintézni, hogy az OTP üres telkein megtörténjen a parlagfű kiirtása, de az ügyfélbarát közszolgáltatás masszív falaiba…..
pepipapa (törölt) 2008.08.27 19:05:58
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..