Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubetti

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte minden gyermek kedvence, egészséges és gyorsan elkészíthető étel a paradicsomos-bazsalikomos spagetti.  A kisfiam nem eszik húst, ezért neki mindig ki kell találnom valami újat és finomat. Legtöbbször a már megszokott kedvenc ételeit kell újragondolnom, így készült el ez a finom…..
bubetti 2018.10.03 21:17:47
Fehér Tibor. Huszonnyolc évesen ő a Nemzeti Színház Cyrano-ja, Csongorja, Lysanderje, Laurenz-e, Arnostekje, Ataulfja és Mikije, számos sorozatban szinkronizál, most pedig egy tévésorozatban is megmutatta magát. Szót ejtettünk a szinkronról, a forgatásról, a Nemzetiről, és az évadbeli…..
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
bubetti 2015.12.02 11:45:11
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
bubetti 2015.11.25 14:14:50
Szerencsére a LUSH fantasztikus, illatos, szappanos, habfürdős csodatermékeit már senkinek nem kell bemutatnom. Tökéletes választás lehet egy hétvégi relaxáláshoz, egy szerelmes habfürdőhöz vagy akár egy stresszes hétköznap lezárásaként. Szeretem a filozófiájukat - engem ez…..
Otthonunk stílusának megteremtése igen öszetett feladat, nemcsak azért mert rengeteg kiegészítő, szín és forma áll a rendelkezésünkre, hanem azért is, mert személyiségünk évről évre fejlődik és ehhez mérten választunk mi is bútorokat. A kiegészítők szerepe azért…..
bubetti 2014.10.08 09:45:30
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
bubetti 2014.08.13 11:05:44
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
bubetti 2014.06.19 11:44:55
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
bubetti 2013.12.16 15:30:04
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok Vele, de nekem a hajvágás egy kuriózumnak számít, nemcsak azért, mert olyan, mintha újjászületnék, hanem azért is, mert nehezen tudok elszakadni a már megszokott hajhosszomtól és fazonomtól! A Toni&Guy termékei és szakemberei minden szempontból a…..
bubetti 2013.12.04 16:11:53
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
bubetti 2013.11.15 12:27:52
Az ESPRIT óra és ékszermárkája is megerősítette az ékszerek iránti rajongásomat, hiszen megint különleges darabokra bukkantam! Őszi/téli kollekciójuk a harmóniára és a természetességre épül, különleges anyagainak köszönhetően – nemesacél, teknőspáncél –a…..
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
bubetti 2013.07.07 09:20:10
Most, hogy itt a tavasz és a napfény is mosolyt, vidámságot hoz a családok mindennapjaiba, a mozgás is egyre nagyobb szerepet tud betölteni a családi rutinban! Rengeteg női magazin és portál foglalkozik különböző diétákkal és méregtelenítő kúrákkal, amikkel nincs is baj, DE…..
bubetti 2013.04.28 19:41:29
A Frászkarika 3D után most Twilight - Breaking Dawn Part 1 azaz az Alkonyat - Hajnalhasadás első részére szeretnénk meghívni titeket. Annyi a dolgotok, hogy megválaszoljátok (kommentben) a következő kérdést: Milyen autója van Edward Cullen-nek Stephenie Meyer regényében és milyen a…..