Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TFMFYN

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Amszterdamban a Stone Roses dobosa, Reni nem volt hajlandó visszamenni a színpadra, Ian Brown egyszerűen csak egy köcsögnek nevezte őt. Ebből kiindulva sokan spekulálni kezdtek, hogy lehetséges az egész turné veszélybe került, ismerve a tagok heves vérmérsékletét, ami miatt…..
TFMFYN 2012.06.15 13:14:02
Ha minden igaz, megvan a következő Sziget első sztárfellépője. Mint azt októberben a Lángoló Gitárok is megírta, 15 év után jövőre újra összeáll a Stone Roses, akik két június végi manchesteri fellépés után világkörüli turnéra indulnak, új dalokat is játszanak, és…..
TFMFYN 2011.12.15 14:24:28
@Botondka: hát ez jó volt :D:D
Azt már korábban bejelentették, hogy az újjáalakult Black Sabbath mellett a Metallica is főzenekar lesz a 2012-es Download fesztiválon (június 8-10), most már tudjuk, melyik zenekar lép fel headlinerként az első napon, hát a Prodigy. A jegyeket november 19-től lehet megvenni. ..
Quimby @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.11.12. Mindenek előtt a szakmának szeretnék válaszolni egy kérdésre, ami a legtöbb zenészt érdekel: telt ház volt? Igen, kis híján az. Nagyon sokan összegyűltek a magas jegyár ellenére is. Csak összehasonlításképpen hozom fel,…..
Legalábbis ezt állítja Liam, a zenekar egykori énekese, aki mostanság éppen a Beady Eyes frontembereként próbál a reflektorfényben maradni. Liam ezt nem először nyilatkozza, korábban azt állította, hogy mér régen megbeszélték, hogy az Oasis 2015-ben alakul újra, az 1995-ös…..