Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanciman

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Techshit Polarizált szemüveg 2012.03.07 14:35:00
Gondoltam, vásárolok magamnak egy napszemüveget bringázáshoz. Olyat, amelyik nem túlságosan sötétít, bírja az ütődést és úgy símul az arcomhoz, hogy mellette a szél és a bogarak ne férjenek be. Mindenképpen egy fekete, egyszínű, lehetőleg matt kerettel rendelkező modellt…..
Techshit Utazunk vagy nem? 2012.03.07 08:26:00
Írtam ugyebár, hogy nem férek hozzá a Google fiókomhoz. Ez még mai is így van. A visszaigénylő lap elküldése óta 7 nap telt el. Illetve 20 perc múlva lesz hét napja.Nos, ahogy vártam, szépen jönnek elő a további szívások ezzel kapcsolatban.A mai szívás, hogy a…..
Techshit Elveszett emlékek 2012.03.06 08:30:00
Nem vagyok felelőtlen ember, mentegetek folyamatosan. Redundanciára is törekszem, azaz egy mentés nem mentés. És ez így van főként azoknál a dolgoknál, amiket nagyon nem szeretnék elveszíteni.A családi fényképek hol vannak jó helyen? Ebben a digitális világban? Hívassam elő…..
Techshit Elvették... 2012.03.05 09:30:00
Nem férek hozzá a Google fiókomhoz. Valaki, vagy valami elvette.Hogy ki vagy mi és miért, azt nem tudom. És ahogy látom, soha nem is fogom megtudni.Jó ideje használom már a Google-t, eleinte az ingyenes szolgáltatásaikra voltam rákattanva, de évek óta fizetek fényképek és…..
 mer hiányzik a múlt idők jele. István írja vagy inkább Sándor:Örömmel jelentem, hogy megtaláltam Budapesten a Barátok közt...