Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chichano

21 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hajbeültetés , hajhullás 2016 2016.02.24 03:32:21
Nagyon reg latogattam a blogom. Idokozben sokminden megvaltozott az eletemben, szerencsere pozitiv iranyban. Az oszinte az , hogy a hajbeultetessel nagyon elegedett vagyok. Igy 4-5 eve is a helyzet valtozatlan vagyis jol allok hajbol. Pont ez az oka annak , hogy nem igazan kovetem mar a temat. Igy…..
  Voltam egy újabb hajbeültetésen. A frontvonalam és hátul a forgóm dúsíttattam be. A második beültetésröl annyit , hogy nekem személyesen kissé érzékenyebb volt a fejbőröm és bizony kissé fájt az érzéstelenítő beadása. Van egy rész elől a frontvonalnál ami még…..
Tovább folyik a küzdelem a makrélákért az EU, Izland, Norvégia és a Feröer-szigetek között. Már korábban írtam arról, hogy milyen diplomáciai harcok mennek a makrélák miatt, amelyek a klímaváltozás miatt északabbra vándoroltak, és most megy deal, hogy kié is az…..
Chichano 2012.11.26 23:51:11
    ..
Chichano 2012.06.19 13:52:19
@kopasz gyuszi: nem tompitottak a fenyek ami kicsit csalos, hogy hatul is olyan mint elol,vagyis a surusege... nem tudom irtam e rola, hogy van egy biztonsagi kamera egy boltban ahol szoktam vasarolni evek ota, na ott latom a valtozast igazan. De, hogy profi legyen meg kell egy bevatkozas, pont ugy ahogy mondtad azokkal az igenyekkel. A hajvonalat mar mint az alakjat kozosen rajzoltuk be, vagyis ugy rajzolta ahogy mondtam, engem nem zavarnak annyira a haromszogek de lehet, hogy meg ebben is halgatok rad.. Donor teruletrol azert nem teszek fel kepet mert oszinten mondom, nem latszik semmi, a csaladba a hugom es anyam is megnezte egesz kozelrol, beleturva, de ugysem lattak semmit.
Chichano 2012.06.19 13:58:44
@Aaron87: Igen elegedett vagyok, realista emberkent jo eredmenynek tartom. :-)
       Sajnos nincs lehetőségem képet csinálni, de elégedett vagyok az eredménnyel persze tudom , hogy most 5.-ik hónap után ez koránt sem végleges... Még azért kell egy kis pótlás hátul a forgónál és elől a háromszögeknél ...Elől inkább csak ott…..
Chichano 2012.04.29 13:01:58
@Aaron87: Ez igazan hasznos volt ép a minap gondolkodtam el , hogy vajon valahol nincs ilyen jellegű kimutatás...
    2 nap hibázik és megvan a 4 hónap is. Nem akarok áradozni de utóbbi 3 hét nagyon kemény volt sok hajszál nőtt ki és az az előtti állapothoz képest nagy az előrelépés, már simán leveszem a sapkám az ebédlőben már nincs a golyófej effektus. Persze gyér és…..
Chichano 2012.04.28 02:42:15
@kopasz gyuszi: Teljesen igazat adok ebben, sok klinikának olyan kepei vannak meg a személy is alig vehető ki.Ez azért sokat elárul...
  Túl vagyok kb. a műtéttől számított 3.-ik hónapon. Sajnos nincs lehetőségem fényképet készíteni. Ahogy ígértem a blog elején korrekt leszek, hát a mostani helyzet még nem túl rózsás.. sőt kicsit csalódott vagyok, így 3.-ik hónap végére azt vártam , hogy kb. az lesz…..
   Nagyon nincs mit írjak a hajam állapotáról semmi különös elég sok kihullott még a beültetés előtti hajszálakból is de utána olvasva , több napos beavatkozásnál ez normális majd a beültetett hajszálakkal egyszerre ki nő. Úgy néz ki a fejem mint egy frissen…..
Chichano 2012.02.17 01:42:21
@demerson: Igazad van. Amúgy nincs olyan , hogy szívó hatás ..vagy emberi kéz forgatja a körkést vagy egy villanymotort , utána ugyanúgy szedik ki kézzel a graftokat. Lehet több klinika is egyszerre jó , nem csak egyféle autó jó, vagy egyféle ruhamarka..
Chichano 2012.02.21 03:48:35
@Aaron87: Ha írsz egy emailt , biztos megírja a pontos számot, elküldi a műtét előtti képeket.Nekem így volt, elég naprakész archívumuk van.
Chichano 2012.02.21 03:54:41
@Aaron87: Nem ezt csak én számoltam ki...
           Nos augusztus végen voltam Londonban egy Acell +PRP kezelésen     (http://www.theprivateclinic.co.uk/), nem nehéz a megtalálása London belvárosában van az állatkerthez közel(persze több klinikájuk van).Az ár…..
Chichano 2012.01.05 18:30:34
@bokma: Ezt csak ők mondtak , az is lehet , hogy évente kellene, vagy az is lehet , hogy többet nem kell. Nincs nyoma csak az első 24 órában (egy kis vér plazma kiszivárog a tű nyomán ), utána meg semmi. A minox nekem is maceráns volt , de pl fina egyáltalán nem.A minoxtol inkább az idegenített el , hogy folyton ingadozott a hatása.
     Sajnos a hajhullás egyre intenzívebb lett sőt azokon a helyeken ahol csupasz felület volt beültetve ott elég furán is néz ki. Tudom ,hogy normális de akkor is zavaró. Mostanra mondhatom el ,hogy 99% teljesen megszűnt a fejbőr érzékenysége, illetve…..
Chichano 2012.01.01 09:25:46
@bokma: Boldog új evet neked is!Valahogy fura dolog történt új év első napján a tükörbe nézve 5-6 kisebb pattanás szerű valami lett a beültetett részen. Beültetés után 1 héttel elég szép állapota volt a fejbőrömnek pörkök eltávolítása után tök természetesnek nézett ki, nem tudom ezt most mire véljem.
Chichano 2012.01.04 15:04:42
@kopasz gyuszi: Az orvos válaszolt nem új hajszál miatt volt mert még az túl korai ,a beültetéskor ha a grafton marad egy kis bőr akkor azt taszítja ki, csak le kell törölni és fertőtleníteni s kész.
Chichano 2012.01.04 15:13:41
@Michel Djerzinski: Egy osztrák klinika honlapján olvastam , hogy gyakorlatilag csupán 2-3 nap kell h a hajtüsző megkapaszkodjon. Utána csak a hajszál hullhat ki persze egy kis sebbel a közepén úgy festhet mint egy graft. Állítólag fontos hogy, hogy a pörköket időben eltávolítsuk , hogy kell oxigénhez jusson a hajhagyma, ha van lehetőséged fürdő kádban test-meleg vízben áztathatod akar fel órát is. utána finoman dörzsölve 1-2-3 alkalom és eltűnik mind. Persze ezek olyan dolgok amik túl nagy hatásban nem befolyásoljak a műtét sikerét.Ezert is van, hogy több klinika több fele dolgot javasol.
Memoir J. D. Salinger: Zabhegyező 2009.01.02 14:43:00
J. D. Salinger: Zabhegyező Végre eljutottam odáig, hogy elolvassam ezt a könyvet, amiről már annyit hallottam, ami olyan sokszor említődött meg könyvekben, filmekben, és hétköznapi beszélgetésekben.Ez a könyv klasszikusnak számít, tehát ha valaki szeret olvasni, annak…..
    Változás nagyon semmi, észre vettem, hogy a beültetett hajszálak közül egyesek egyáltalán nem nőttek a mellettük levők viszont akár 2-3szor is hosszabbak. Végül is ez nem gond, sőt várom mikor végre kihullanak és kipihenik maguk majd újra kinőnek. A fejtetőm…..
2 héttel vagyok a beavatkozás után, elmondhatom , hogy nem volt különösebb gond , az adóterület alkalmanként eléggé viszket , és mi tagadás volt rá példa , hogy megvakartam, de hát ott nincs mit megsértsek.. remélem.. A beültetett terület kissé érzéketlen és tükörbe nézve…..
Chichano 2011.12.16 13:31:00
@kopasz gyuszi: Van ahol rá egy hétre is megengedik, nekem a munkahelyem miatt nem tehetem, biztos ha kivársz 1 hónapot rosszat nem csinálsz..
     Csak úgy mint a minoxnál itt is átugrom a gyógyszer eredetét ami érdekes , hogy a finaszeterid hajra gyakorolt hatását is véletlenül fedezték fel , csak úgy mit a minoxidilét. A finasterid egy hatásosabb és erősebb formája a Dutasterid.Több hajhullássós…..
Chichano 2011.12.05 23:36:58
@Michel Djerzinski: 3100 graft 5900 hajszál nekem, általgos hajam van.. a doktor szerint jó , de azért maradjunk abba , hogy átlagos , egy fenti bejegyzésben írtam 2.3, 2.5-vel kivételes esetekben kell szorozni. Nekem 1.8 kb.
A műtét eredménye attól is függ , hogy teljesen kopasz felületet ültettek-e be , mert ha igen jelentős javulás a második beavatkozás után várható , persze ez függ a terület nagyságától is.
          A második napról és utána ebben az egy bejegyzésben fogok foglalkozni. A második nap kicsit érzékenyebb voltam, már kevésbé bírtam olyan jól az egy helyzetben való testtartást. Visszagondolva tényleg jobb ha el van osztva 2…..
        Az előzetes konzultáción 3000 graftot beszéltünk meg ezt 2 napos műtétben ,a doktor ezt azzal indokolta , hogy így hamarabb kerülnek vissza a graftok, na meg ő meg a személyzet koncentráló képessége is csökken egy hosszabb műtét alatt ami…..
      A hajhullás ha már látható akkor több mint fele hiányzik az eredeti mennyiségnek, ez a hatást próbálja kihasználni a hajbeültetés is , mert ugye bármennyire is szuper megoldásnak tűnik , biza nem tökéletes és legtöbb esetben az összhatást…..
Chichano 2011.11.21 09:15:27
@Niino: Látványosan megritkult , aztán első hajvonalam nem szimmetrikusan húzódott hátra hanem össze vissza, lesz feltéve fénykép.Engem nagyon zavar a kopaszodásom , én első perctől kés alá feküdtem volna a hajamért, de csak most jöttek össze az anyagiak.Nem volt gondom azzal, hogy elszánjam magam. :)
Chichano 2011.11.21 09:31:29
@kopasz gyuszi: Nagyon örvendek egy ilyen tartalmas őszinte hozászolásnak. Igazából egy ilyen hozászolásból lehet megérteni valamit , mert minden klinikán megy a parasztvakítás.Én is szedtem finasteridet , de nekem mérsékelt növekedést produkált, persze nyilvánvaló ,hogy ez személyfüggő. De amúgy ez megy sok klinikán lehordjak a minoxidilt a finasteridet a honlapjukon, aztán mikor kész a hajbeültetésed, javasoljak használatukat egy jobb eredmény elérésében.
    Talán ezzel a bejegyzéssel kellett volna kezdjem, de mindegy. A kezelésekről írtam már, ezért ebben az írásba még csak pár gondolattal kiegészítem a már leírtakat.     Nem mindig a nullás gép a megoldás, onnan tudom , hogy én is ezzel…..
    Minoxidil vagy egyszerűen fórumokon: minox. Nem fogom most részletezni , a kezdetektől , hogy mi az stb. ezt megtaláljatok az interneten. Egy internetes fórumon javasolták, hajhullásra... rendeltem is egy  Minoxidilt(2% spray) amit 1 hónapig használtam. Nem volt…..
       Férfias kopaszodás , alopecia, DHT, azt sem tudtam mi az...soha nem is foglalkoztam a témával, állítólag örökletes de most 27 évesen kevesebb hajam van mint apámnak (55 éves) nem beszélve anyai nagyapámról akinek noha ősz a haja , olyan akár egy…..