Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HondaRR

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tahóblogot kéne csinálnom, azokból ugyanis több van, mint robogóból. Nem nagyon kéne szervezkednem, hogy írhassak valamiről. Rühellem a lábbal integető gyökereket. Már egy korábbi posztban kifejtettem, hogy lábbal nem kommunikálnak emberek. Még akkor is így van ez, ha pár…..
A Torrentfreak.com éves összesítő listamániájának utolsó darabja hagyományosan a sorozatepizódok illegális (?) letöltésének összesítéséről szóló, alig vártuk már, hogy az idei toplistán a Hősök ne szerepeljen az első háromban (mint tavaly és tavalyelőtt), erre tessék:…..
3 nap múlva mutatják be a Testvérbosszú folytatását (The Boondock Saints II: All Saints Day) Amerikában. Ennek láthatjátok az első 5 percét. Az első részt 1999-ben láthattuk, tehát jó 10 évet vártak a rajongók a második részre, amit szintén Troy Duffy rendezett, a főszerepben…..
Bőrruhában, meztelenül – így hangzott az amerikai-francia koprodukciós mozifilm alcíme, amely a The Girl on a Motorcycle (franciául: La motocyclette) néven került mozikba. 1968-ban, a Cannes-i filmfesztiválon mutatták volna be, ám a seregszemle elmaradt. A diáklázadások…..
HondaRR 2009.10.15 19:44:13
movienews Mózes a 300 stílusában 2009.10.12 16:11:00
 A 20th Century Fox Mózes történetét szeretné újra vászonra vinni, méghozzá a 300 stílusában. Mózest, a fáraó által halálra ítélt zsidó csecsemőt édesanyja a Nílus kegyeire bízza, ahonnan az egyiptomi hercegnő megmenti és a családba fogadja. Mózes később…..
HondaRR 2009.10.12 19:43:08
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..
HondaRR 2009.10.01 20:15:16
A kétszeres világbajnok megmutatja, milyen erő van a Forma-1-es pilóták nyakában. A videó egy forgatáson készült, Alonsót kérlelik, mutassa be különleges tudományát, és egy kis rimánkodás után kötélnek áll. Füle alá teszi a kemény héjú növényt, pontosan beállítja,…..
HondaRR 2009.09.26 23:19:56
Ritka dolog az, amit Mulder csinált. Azért persze érdemel némi dorgálást, amiért kómásan volán mögé ült és majdnem balesetet okozott, hisz talán ha nem egy rutinos taxis jön akkor és ott, talán nagyobb baj lett volna. Viszont ami ez után történt, az az öreg róka…..
  A 80-as években volt egy film, amiben egy jövőből visszaküldött embernek látszó robot üldözött valami Sarah Connor nevezetű csajt, akit egy szintén jövőből érkezett fickó védelmezett. Az alkotás címe a Terminátor volt, minden tekintetben kiváló szórakozást nyújtott…..
HondaRR 2009.07.14 00:40:03
A Promontor által jelenséggel én még középiskolás koromban (réges-régen egy messzi-messzi galaxisban) találkoztam, amikor még rákényszerültem a BKV kitűnő szolgáltatásainak igénybevételére és minden nap csúcsforgalomban tötymörögtem az Alacska buszon a gyáli úti…..
Mert a férje Baló-Dali - mondja Pázmány Péter, régi visszatérő ápoltunk, és ha valaki nem értené, annak fotosopba is önti, híresemberfejű híresember, tökéletes. Stöki egysorosával lehet még egy kicsit fokozni a hatást, miszerint hol tölti Morvai Krisztina az éjszakáit? Hát…..
HondaRR 2009.06.30 12:15:19
Belsőség Szeretni, igazán 2009.06.26 11:49:00
Bajban ismerszik meg az igaz barát, avagy olyankor válik el a szar a májtól, mondhatnám. Az autókkal is már csak így van ez. Vidám dolog autót vásárolni, az első boldog kilométerek, az ismerkedés izgalma, óvatosan parkolni a garázsban, jaj, csak meg ne húzzam. De ahogy…..
HondaRR 2009.06.26 13:51:15
Videós kollégánk, barátunk, Robertó érdekes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pontosabban nem ő, hanem a státusza minálunk. Régebben, amikor felcaplatott hozzánk a videórovatból, mindenki köszönt neki, á helló, komesztáj, mi van veled, mikor vágunk, satöbbi.…..
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
hogyvolt House 5x04 - Apajegyek 2009.04.15 12:10:00
Íme az epizód, ami beindítja az 5. évadot, és sebességbe is kapcsolja ugyanazzal a lendülettel, tessék hátradőlni és élvezni, mert ez a 42 perc korrekt szakkifejezéssel élve PURE FUN. De először ismerkedjünk meg a hetibeteggel. Fiatal kínai hölgy, aki éppen szülőhazájában…..
HondaRR 2009.04.15 12:53:13
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..