Regisztráció Blogot indítok
Adatok
umma

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csodálatos Földünk Las Vegas 2015.07.14 16:26:44
Las Vegas: kaszinók, fény, csillogás, bűnözés, luxus, sivatag, esküvők, mi jut még elsőre eszünkbe? Lehet, hogy sokan több nevezetességet, azaz inkább sajátosságot tudnánk mondani erről az alig száz éves városról, mint mondjuk New Yorkról, pláne Los Angelesről. A…..
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
umma 2014.09.24 19:51:44
@jobbos: elfelejtenek?
Legtobb esetben a harmadik genreacio mar azt sem tudja, hogy leteztek azok az osok.
Azert vallalni gyereket, hogy talan majd valaki emlekszik az emberre szomoru dolog.
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
umma 2013.12.14 22:03:51
@Ikukám: Nem kell seprunyel, mert az elveszhet :)
Van erre jobb megoldas. Egy PVC csovet kell leszabni olyan hosszure mint a cilinder teste. Azt rahuzni a cilinderre es mikor felnyitja a csomagteret akkor rahuzni a vekony rudra, kitamasztani a veget a cilinder testre.

De mint irtam eredetileg, nem csinalt koltsegvetest es nem rakta el havonta az ellopott autot torleszto reszletet. Igy nem jut a karban tartasra sem.

A legtobb ember nem csinal koltsegvetest auto karbantartasra, fenn tartasra. Ugy csinalnak mintha gondolkoznanak a dolgon es rabolintanak, hogy ez meg bele fer. Aztan ha valami elromlik akkor csak szivjak a fogukat es ganyoljak a verdat.

Regen egy baratom mutatott ra nekem is, hogy ha lejar az auto torlesztes es ki fizette a gepet akkor minden honapban ugyan azt az osszeget felre tette. De a kifizetett autot hajtotta tovabb. Mikor javitani kellett akkor ott volt egy nagyobb osszeg mindeg keznel. Mikor pedig cserere kerult a kocsi akkor ossze jott egy teljes auto ara.

A kifizetett autonal is tovabbra is igy jar el es soha nem kerul olyan helyzetbe, hogy ne tudja rendbe tetettni az autot.

En is igy csinalom es nekem is tokeletesen mukodik igy a dolog.
Versenytársakkal kerülhet szembe a magyar Attraction látványszínház, ha valóban Las Vegasban kívánja folytatni karrierjét. A brit sajtó szerint ugyanis egy csaknem azonos profilú társulat szintén meg akarja hódítani az amerikai szórakoztatóipar fellegvárát, közölte az MTI. Az…..
A világot járva gyakran bukkanhatunk érdekes, meghökkentő dolgokra. Olvasónk, Gábor a tennessee-i Knoxville repterén készítette ezt a képet. Világmárka, ugye? ..
umma 2013.04.01 22:00:28
@Inner Circle: ezek a "meregdraga" hamisitvanyok csak $4-6ba kerulnek. Mar evekkel ezelott is lehetett kapni az uzletekben. A penztargepek kozelebe teszik oket, hogy a gyerekek kikoveteljek ezt a filleres aprosagot fizetesnel.
Úgy látszik trend lett a kapuig szállításból, mert újabb bútorbolt gondolja úgy, hogy a házhozszállítás azt jelenti, hogy leteszik a kanapét a ház mellé az utcán, azt csá. Ezt szóvá is tették lehülyézett naiv ügyfélnek, majd amikor Péter egy nappal később a csavarokat és…..
umma 2013.03.27 05:31:08
@madandcrazybird: viszont az arban az is benne van, hogy a vevo lakasaba is beviszik a butort. Civilizalt orszagban igy mukodnek a dolgok.
umma 2013.03.27 05:38:15
@Hurrá Torpedó: Egy zacsk csavar miatt per :)
Haha nagyon humoros vagy. Az emberek azt hiszik, hogy egy pereskedes ingyen van.
Naiv ügyfél nyugdíjas szülei elé a ház kapujába tették le a 80 kilós hűtőt az Euronics "futárjai", és ezért még külön pénzt is kértek: A miskolci Euronics üzletben csereakciós hűtőgépet vásároltak a szüleim. A régi hűtőt 10.000.-Ft-ért beszámították a…..
umma 2013.03.06 04:18:54
@hagyma: evekkel ezelott rendeltem egy biliard asztalt es ott a szallitas rendelesnel szerepelt, hogy az ajtoig hozzak csak. Ha beakarom vitetni a lakasba akkor a sofforrel kell inteznem. $60-t kert erte. De ez csak azert volt igy mert nem az uzletbol hozta, hanem raktarbol.
Kerékagy Könnyes bicikliszerelem 2011.11.09 16:27:00
A kerékpár és kerékpárosa között kialakuló érzelmi szálról ritkán esik szó a szakirodalomban. A Dee Dee K közreműködésével készült rövid alkotásban sem a szavaké lett a főszerep.bike ♥ from Rick Darge on Vimeo...
umma 2011.11.10 16:56:13
@papugaja: a lánc nem rozsdás,