Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alita Vigo

23 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel még mindig nem sok érdekkesség történik velem mostanában, nincs miről írnom, DE arra gondoltam, hogy megosztom az apró kis részleteket veletek, fotók formájában. Szeretem megörökíteni az apró kis élményeket, vagy csak úgy valamit, ami megtetszik. Tehát néhány kép…..
Először is Békés, Boldog Új Évet kívánok mindenkinek. Megint eltelt egy év. Azt hiszem ez az év repült el leggyorsabban eddigi életem során. Hogy miért érzem így, nem tudom. Talán mert már nem az iskolapadot koptatom, vagy ... ki tudja. Egy évvel ezelőtt ezen a napon…..
Először is üdv az oldalon kedves látogató! Nem is tudom hányszor fogtam már bele blogírásba, de valahogy egyik se volt hosszú életű.Azt sem ígérem, hogy ez az lesz, majd meglátjuk. Nem tudom milyen időközönként és miről írok majd, a pillanat hozza magával.Az életemről,…..
Másnap reggel mindenki korán kelt, hisz aznap este Németország csapatával kellett szembenézniük.Szinte mindenki egyszerre érkezett az étkezőhöz. Lindsay, Barbie, David, Cesc, Nando és Sergio megdöbbenve látták, hogy asztaluknál már ül valaki. A kölyökképű csatár volt a…..
Ahogy írtam, tegnap, megosztom veletek első novellámat. Hogy kicsit izgalmasabb legyen, nem teszem fel egyszerre az egészet, csak szép lassan, részletenként, néhány nap múlva felkerül az egész. Jó olvasást! Új élet vár   -        …..
Ahogy azt az előző bejegyzésben is olvashatjátok, jelentkeztem egy blogos Novellaíró versenyre. Sajnos a verseny végül elmaradt, de mivel én megírtam a novellát, és ne vesszen kárba, most megmutatom nektek is. Olvassátok el, és ha tetszik - vagy ha nem -, írjatok nekem kommentet,…..
Jelentkeztem egy novellaíró versenyre, aminek ide teszem ki a tábláját, mivel oldalra valamilyen oknál fogva nem hajlandó kitenni.namehaters.blogspot.com/..
FELHÍVÁS JÁTÉKRA:Készíts egy polyvore (vagy photoshop) szettet, amelyben egy ATTITUDE márkájú ruhadarab vagy kiegészítő is szerepel, és az elkészült összeállításodat a teljes neveddel együtt küldd el a bianka@ourfashion.hu e-mail címre jpg vagy png formátumban.A…..
- És miről szeretnél beszélgetni? – kérdezte Barbie Potchefstroom egyik utcáján sétálva - Bármiről, csak ne a fociról. - Hát, jól van, bár ezzel nem sokat segítettél! – nevetett a lány - Na jó, akkor mondjuk mesélj magadról. – mondta Cesc - Magamról? De hát…..
 „… míg az egyikhez jó, a másikhoz mostoha.”  - Linds, ébresztő! Nem jössz reggelizni? – próbálta életre bírni barátnőjét Vanessa - Mi? Már? – nyögte ki csukott szemmel a lány - Igen, már! De ne is csodálkozz, így jár az, aki kettőkor…..
 A kék rózsa Mikor reggel Vanessa felébred és maga mellé pillantott, a fiú még édes álmát aludta. - Kicsim! Ideje lenne visszamenni a szobádba. – ébresztgette Nandot - Nem akarok felkelni. – válaszolta félálomban a focista - Már így is nagy az esélye, hogy lebuksz.…..
 Szervezkedjünk! Másnap reggel Lindsay ért elsőként az étkezőbe, őt pedig David követte. - Jó reggelt! Látom fürge voltál. – mosolygott a lányra - Neked is jó reggelt! Igen, valamiért nem tudtam aludni, és inkább lejöttem reggelizni. – válaszolta Lindsay –…..
 Szeretlek! Az órák mutatói már közel jártak az éjfélhez, mikor még a spanyol válogatott busza úton volt a fokvárosi szálloda felé.  A kilencven perces fárasztó rohangálás szinte meg sem látszott az Európa bajnok focistákon. A zenéért most is Sergio Ramos volt a…..
Jobb ez így! Délután ismét kopogtattak Vanessa ajtaján. Ezúttal Xavi állt a folyosón. - Szia! Zavarok? - Nem! Gyere csak be. – invitálta a lány a focistát - Nem akarlak feltartani. Csak kérdezni akarok valamit. - Ugyan, nem tartasz fel. Gondolom, a tegnap estével kapcsolatban…..
 Ezt nem szabadna! A másnapot a csapat és a lányok megérdemelt pihenésükkel töltötték. Korán reggel visszautaztak szállásukra, megreggeliztek, majd egy kis kényeztetés gyanánt ellátogattak egy wellness központba.    Most a lányok is kapták a kényeztetést, és nem…..
Túléltük!!! A lányok izgatottan várták a délután négy órát, amikor is életükben először, személyesen részt vesznek egy sajtótájékoztatón.  Amióta Vicente del Bosque bejelentette érkezésüket a csapathoz, szinte két-háromnaponta írtak róluk az újságok. Mivel még…..
Túléljük! Spanyolország csapata a csoportokba soroláskor az utolsó, azaz a „H” csoportba került. Elsődleges ellenfelei a csoportkörök folyamán Chile, Svájc és Honduras. A szakértők és az egyszerű, „mezei” rajongók is Spanyolországot tartották a csoport…..
 Meg akarunk ismerni titeket… Másnap a lányok kilenc óráig aludtak. Rendbe szedték magukat, majd lementek reggelizni. Remélték, rajtuk kívül más már nem lesz az étkezőben. De tévedtek, szinte még a fél válogatott ott volt.  A lányok tálcáikra pakoltak némi…..
 Üdv a csapatban! Másnap délelőtt kilenckor kezdődött a spanyol válogatott edzése. Fernando ígéretéhez híven, miután átöltözött társaival együtt, megkereste a szövetségi kapitányt, hogy elújságolja neki a hírt, és megbeszéljék a további teendőket.   - Jó…..
 Egy valóra vált álom… Egy héttel később a város összes nevezetességét és látnivalóját megjárták már a lányok. Idejüket a csodás Playa de Malvarossa strandon töltötték, amit a helyiek szimplán csak „a strand”-nak neveztek.   Rengeteg turista és…..
 Ezt nem hiszem el!!! Csöndesen ballagtak vissza a szállodába. Mindannyian próbálták felfogni a történteket.  - Csajok! Nem iszunk meg egy teát? – kérdezte Lindsay, ahogy beértek a szállodába. - De! Jó ötlet! – válaszolt Vanessa, majd megindultak a kávézó…..
 Megérkeztünk!!! Míg a lányok az egyre távolodó taxit figyelték, a hordár már fel is pakolta csomagjaikat és elindult az előkelő szálloda előterébe. A három lány bejelentkezett a recepción, megkapták szobáik kulcsát, majd a hordárral együtt a liftbe léptek.  …..
Végre vége, azaz hurrá itt a nyár! Azt mondják, néha a legmerészebb álmok is valóra válnak…… Május közepén, a vizsgák végén a három lány pihenésre készül. Vanessa Taylor, Barbie Monroe és Lindsay McGregor sikeresen levizsgáztak, immár masszőr oklevelükkel a…..
Köszöntelek kedves látogató!Nem szaporítom a szót, röviden a blog egy történetet/regényt/fanficet mutat be, ami az én első, és egyelőre az utolsó írásom is. Remélem néhányan rátalálnak a blogra, és kedvüket lelik az olvasásában, valamint engem is megörvendeztetnek…..