Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katucka

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
katucka 2014.11.06 09:43:05
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
katucka 2014.10.15 13:53:04
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
katucka 2014.05.28 13:02:32
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
katucka 2014.05.15 11:08:19
A CRUCIANI HUNGARY bemutatta legújabb kedvenceik, melyek újabb színfolttal bővítik az amúgy sem hétköznapi palettájukat. Színesek, vidámak és must have darabjai minden szezonnak....:) A  pop art és a Cruciani C luxury pop divatjának rendevújából született az a limitált…..
katucka 2014.05.07 16:58:39
Már többször említettem Nektek, hogy én szenvedélyes ékszergyűjtő vagyok, ezért Veletek is szeretném megosztani a rajongásomat. A Silver Islands Buda ékszer szigete is azokat a Hölgyeket várja, akik szeretik a stílusos és mutatós ékszereket, órákat, charmokat. Ezek olyan…..
katucka 2014.04.23 13:17:10
Rengetegen jelentkeztetek a téli Openbag játékomra, ezért a nagy sikerre való tekintettel még egyszer elérkezett a nagy lehetőség! A téli változat után, megérkeztek a nyári, töltet nélküli hálózsákok! A nyári Openbag-et 22-24 fokig ajánlják, 1.0 tog vastagságnak…..
katucka 2014.04.16 14:23:05
Nemsokára elindulhatunk megkeresni gyermekünkkel, hogy mit hozott a Húsvéti nyuszi, ám előtte érdemes egy picit szemezgetni a Játéksziget legújabb kínálatából, melyből biztosan megtatálod a tökéletes ajándékot a kislányodnak vagy a kisfiadnak egyaránt. A Sylvanian…..
Bábika a főhős, egy elsőosztályos kislány. Boszka mama az utolsó igazi boszorkány anyuka ezen a földön, és Bábika az ő egyetlen, aranyos, és nem mindig szófogadó kislánya. A mese és a valóság úgy keveredik ebben a Bábikás világban, mint ahogy egy kisgyerek fejében azok a…..
katucka 2014.02.26 18:39:35
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
katucka 2014.02.19 18:49:43
Kedves Háziasszonyok, eljött az ideje, hogy a bevásárlás ne egy macerás és körülményes napi teendőnk legyen, hanem egy divatos, praktikus és örömteli szórakozás! Nemcsak rábukkantam a REISENTHEL márkára és zseniális táskáira, hanem igen gyorsan hű rajongója is lettem minden…..
Rengeteg szuper ajándékcsomaggal találkozom és remélem Nektek is hasznos ötletekkel tudok szolgálni ezáltal!  Egy krémdezodor kapcsán ismerkedtem meg a z Olivia Natural termékeivel, melyet a mai napig használok és nagyon szeretem! A márkáról és a termékeiről érdemes…..
katucka 2013.12.16 10:49:46
katucka 2013.12.16 10:50:18
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok Vele, de nekem a hajvágás egy kuriózumnak számít, nemcsak azért, mert olyan, mintha újjászületnék, hanem azért is, mert nehezen tudok elszakadni a már megszokott hajhosszomtól és fazonomtól! A Toni&Guy termékei és szakemberei minden szempontból a…..
Egy Anyukának sajnos nagyon ritkán van lehetősége igazán magával foglalkoznia és a divatozás is sokszor háttérbe szorul, hiszen sokkal fontosabb a gyermekek körüli teendők ellátása – ami sokszor egész napos kemény munka. Azt gondolom, hogy nem szabad háttérbe szorítanunk a…..
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
katucka 2013.11.15 12:31:25
Nagyon mosolyogtam mikor rátaláltam a Horgooka kreatív mamékszerére, hiszen divatszerkesztőként nekem is nehéz feladat volt lemondanom a kedvenc csüngőimről. A legtöbb Anyuka szülés után is törekszik a nőiességének megőrzésére, ami igen nehéz feladat!  Az egész napja egy…..
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..
Hol voltunk, hol nem voltunk, már beszámoltunk róla, hogy a The Body Shop három limitált és csodás családdal jön ki a karácsonyi szezonra. Egészen konkrétan mi függőek lettünk és örülünk, hogy végre már az üzletekbe is megérkeznek a termékek. (A sajtótájékoztatón…..
katucka 2012.11.01 13:22:00
Újabb játékkal jelentkezünk a Veddvelemmel közösen, felbuzdulva az előző sikerén. Nyerj egy 37x27 centis bordó babtáblát itt, a Gyerekszobán a babtabla.hu felajánlásával, és egy 52 gyakorlat a pozitív gyermekneveléshez című önfejlesztő kártyacsomagot a Veddvelem Facebook…..
katucka 2011.11.10 14:49:21