Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacko77

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokunk egyik nagy kedvence Petter Solberg nem tudott ellenállni az elszászi szőlőnek és még a francia rali vége előtt szüretelésbe kezdett. A verseny második napjának első szakaszán, egy balos kanyarban az út széli szőlőtőkékbe sodródott Fordjával, majd onnan kijövet…..
TComment Násznép, kuss! 2012.09.05 05:53:30
Húzassátok a cigánnyal, ugorjatok bele a nagybőgőbe, de halkan. A nyomorodhoz és örömödhöz nekem semmi közöm. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A tanulság: száz japán mérnök megfeszített munkájánál, ötven japán tesztelő több százezer kilométernyi próbájánál nem ér többet a spájz hokedliján dolgozó félművelt barkácsoló tudása. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Lacko77 2012.04.20 10:40:33
@Maxi-:
Nekem akkor még szerencsém is volt, mivel nem kellett fejet vakarni, meg 20 alkatrészt kicserélni. Egyszerűen egyik reggelre nem indult a motor mivel eltűnt a kompresszió a szelepek rossz záródása miatt. Elvontattuk szerelőhöz, indítóztam egyet és csak annyit mondott "hú-ha, ennek nem szép a hangja". Na ilyenkor a kedves ügyfél már tudja, hogy nem lesz olcsó :)
Azért 110-ből megvolt a hengerfej köszörülés és az ilyenkor kötelezően cserélendő alkatrészek cseréje plusz vezérműszíj csere.
Lacko77 2012.04.20 11:00:29
@Maxi-:
Mit jelent az, hogy "normálisan". Ezen akadtam ki, amikor a szerelőm is mondta, hogy ezek a 16 szelepes motorok nem szeretik a városi forgalmat.
Könyörgöm, akkor ne gyártsanak ilyen szarokat.
Én sem mondom a főnöknek, hogy ezt a feladatot nem csinálom meg, mert nem szeretem, ha egyszer azért kapom a fizut.
Az autóért is azért fizetek nem kis pénzt, hogy beüljek és akár a következő sarokig, akár 1000 km-re elvigyen. Ne mondja már nekem senki, hogy a mai autókat csak országútra, meg autópályára tervezik.
Most akkor minden nap 1-es fokozatban 5000-es fordulaton járjak munkába, mert a motor ezt szereti? :))