Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadfarkatlan

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokaknak nehéz lesz beismerni, de Gyurcsány megnyerte ezt a meccset is. Igaz, brutális sebeket kapott, mire összeomlott a plágiumvád. Akik elparentrálták, dühönghetnek, akik bíztak benne, ismét kaptak egy kis reményt, hogy ha ezt is túlélte, akkor a Sukoró kapcsán készülő…..
Talán már a kedves Olvasó is észrevette, hogy amint megbukik valamivel a Fidesz, azonnal előjönnek valami gyurcsányozással. Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele.Mivel…..
Megint beszólt Kövér László, akire kis híján azt a feladatot szabta Orbán, hogy testesítse meg a nemzet egységét. Most megint úgy látja, szégyen, hogy az MSZP ott ül az országgyűlésben.Ezek szerint szégyen lenne 2010-ben közel egymillió ember akarata? Ennyien szavaztak ugyanis…..
vadfarkatlan 2012.04.21 19:34:45
@Kalmár: Puffatag elvtárs azok közé az idióták közé tartozik, akiket 2004-ben Fletó elvtárs belehergelt a magyarellenességbe. Méghozzá nagyon magas szintű, szociális demagógiával. A Puffatag elvtárshoz hasonlók azok, akik adni nem szeretnek, de tartják a markukat és mástól mindent elvennének! Azt hiszem Puffatag elvtársra jobban illien az Ingyenélő elvtárs megnevezés! Fontold meg, Pufi elvtárs!
vadfarkatlan 2012.04.21 20:44:51
@torró: Igazad van, szórakoztató olvasni, de még jobban szórakoztat, ha írok is. Így teljes a történet. Mert ezzel stimulálom ezeknek az egyszerű szerkezeteknek az agyát, mire nagyon kiszámíthatóan kezdenek reagálni. Az igazán szórakoztató hozzászólások ennek kapcsán látnak napvilágot.Az agyat persze nem kell esetükben komolyan venni, csak szófordulatként alkalmazom náluk. Mindenesetre Gréczy Zsozsó elvtárs nagyszerű felütései alig valamivel haladják meg a többi hozzászóló elvtárs kommentárjainak színvonalát. Csakígy tovább Zsóti, lefelé a lejtőn! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vadfarkatlan 2012.04.22 12:06:38
@P.Mellark: Gyurcsány "karrierjének" nem csupán az előző rendszerbeli eseményei, hanem a rendszerváltás óta viselt dolgai fényében is erősen túlzó vele kapcsolatban a demokrata jelző használata. Komoly képpel ezt senki nem hangoztathatja. Ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy él még ebben az országban 200-300 ezer olyan ember - köztük te is :D - aki még mindig komolyan veszi Fletót és felnéz rá, demokratának tartja. Kiegészítem, nem csak Fletón, mint demokratán nevetek, hanem rajtad is, hogy őt annak tartod. Azért nagyon ne hangoztasd nyilvánosan is ezt, mert akkor közröhej tárgyává válsz. :DDDDDDDD Szerencsétlen. :DDDDD
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
A sokszoros törvénysértés megtörtént, a Fidesz és az MSZP elnökének közös akarata megvalósul: a Demokratikus Koalíciónak nincs frakciója. Ami történt, az gyalázat, és szégyene lesz a Magyar Szocialista Pártnak is.Nyilvánvaló, hogy ha Mesterházy Attila nem állítja a Kövér…..
vadfarkatlan 2012.04.18 18:42:06
@arany_ember: Gondolom a Jobbikkal kapcsolatban is osztod Voltaire álláspontját.
Sétálgattam a városban csütörtök délután, és valahogy feltűnően nagy volt a politikai aktivitás az utcákon. Mszp-s aktivisták mindenfelé vörös szegfűt osztogattak a lányoknak és asszonyoknak, közben meg zöldkabátos elempés jócsajok aláírásokat gyűjtögettek, mert…..
vadfarkatlan 2012.03.10 16:58:15
"Ja, és én egyébként a jelenlegi pártok közül nem szavaznék egyikre sem. Valami szakértői alapon szerveződő, pártoktól független, az ország érdekét szem előtt tartó Bajnai-Oszkó-féle kormányra lenne itt szükség. Talán ha összefognának a Millával, meg más ilyenekkel talán nem is lenne lehetetlen."

Ne haragudj, de ezen - mint általában az ilyen jellegű véleményeken - jót nevettem. Érteni vélem a jó szándékot és az idealista hozzáállást, de amiről Te - és még oly sokan mások - álmodozol, az éppen a demokrácia megcsúfolása lenne. Hogy miért? Nyilván a szakértői kormánytól azt várná mindenki, hogy elfogulatlanul, ne saját rövidtávú politikai érdekeit szem előtt tartva kormányozzon. De gondolj bele, hogy mit is jelent ez a valóságban. Hiszen ez esetben egy "anti-populista" irányítás jellemezné az országot, ahol a kormány mindent, de mindent megtenne, ami szükséges, ámde fájó lépés. Nem mérlegelné, hogy az adott intézkedések kire milyen hatással vannak és mindezt - egyébként védhető módon - a lépések szükségszerűségével indokolhatná. Arról nem is beszélve, hogy a kormányok sosem önmagukban állnak, hiszen a megválasztott törvényhozási többség támogatásával működhetne csak. Alig hiszem, hogy lenne olyan politikai szervezet, aki bevállalná a nép sanyargatását, ezáltal felélve támogatói bázisát. Enélkül pedig nem működhet a szakértői kormány sem, hiszen azért a nép felhatalmazása rá is vonatkozik. Szerintem a politikai párt, mint eszköz jó és hasznos dolog. Persze nem működik 100%-osan, de semmi sem tökéletes. Lehetne jobban csinálni? Biztosan. De Churchill is megmondta, hogy a demokrácia nem a legtökéletesebb rendszer, de jobbat még nem találtak ki. A pártok azért hasznosak, mert ütőképes alakulatokként egy csokorba gyűjtve csatornázzák be a rájuk szavazó tömegek igényeit a döntéshozatalba. Teszik mégpedig mindezt egy összefüggő értékrend alapján, legyen az bármilyen is. A szakértő egy dicsérő kifejezés hazánkban, amit a politikussal, mint dilettáns, öncélú és tolvaj bandával állítanak szembe. Pedig a politikus feladata egészen más. Neki a szakértői véleményekből és a választói akaratból kell valahogyan olyan masszát gyúrnia, ami a lehető legnagyobb tömegek számára nyújthat pozitívumokat. Mindenki persze nem járhat jól, sajnos. Ha pedig ezek a pártok többé nem vennék figyelembe a választóik igényeit és érdekeit, hanem csupán a szakértői kormány által előterjesztett javaslatokat szavaznák meg - még ha azok szükségszerűek is - akkor hol maradna a tömegek érdekeinek képviselete, amire végül is ezek a pártok megszerveződtek. Ez esetben akkor a demokratikus választásokat is be lehetne szüntetni, hiszen innentől kezdve funkcióját veszítené, csupán komédiává degradálódna, ami azt lenne hivatott szolgálni, hogy egy felvilágosult abszolutista kormány szavazógépe legyen, ami a tömegek mögé bújva díszletként szolgálhatna a döntések legitimálásához. Tehát hiába választanánk, úgysem képviselnének minket, szavazókat, ez esetben pedig felesleges lenne lebonyolítani az egész procedúrát. Komolyan ez lenne a helyes út? Én azt gondolom, hogy nem.
Különös programpontjai lettek a fideszes Szabad Nép-félóráknak. A nyilvános önkritika ütötte fel a fejét. Lázár Aki Szegény, Annyit Is Ér János, valamint Navracsics, hazug karaktergyilkosságra felbérelt ex-frakcióvezető látja most úgy, hogy nem így kellett volna csinálni.…..
Érdekes jelenség rajzolódik ki a Fidesz kommunikációjában. Az odáig rendben is lenne, hogy diktátorék reagálgatnak az ellenzék sajtótájékoztatóira nyócévezni egy kcsit, de az, hogy Gyurcsány Ferenc az egyetlen, akinek minden mondatára ugranak, az igazán röhejes.Ahogy a…..
Vége a hisztinek: Orbán Viktor politikai, gazdasági és kommunikációs szmpontból is megbukott. Évtizedes hazudozásai után most koppan a medence alján. Így jár az az ember, aki minden reformra azt mondta, hogy nemzethalál: a tandíj is, a vizitdíj is, a kórházi napidíj is. Meg az…..
vadfarkatlan 2011.11.25 19:06:57
Zsolti, Zsolti! A soraidból továbbra is érződik az igyekezet, hogy valahogy legitimáld a szerelmed, Fletó tevékenységét. Ez annyira szánalmas. Néhány észrevétel. A Fidesz és az ország a népszavazáson 2008-ban nem a reformokra, hanem arra "demokráciára" mondott nemet, amit ti építettetek, és ami arról szólt, hogy bármi áron nekünk kell megnyerni a választást, még akkor is ha ehhez hazudni kell és szét kell verni az ország gazdaságát. Hogy a politikust nem kötik a hétköznapi életben megszokott erkölcsi normák. Tény, Fletó impotens kormányzása alatt semmilyen eredményt nem tudott felmutatni. Ez bukta volt, Zsolti, nem diadalmenet! Hogy Őszöd igazságbeszéd lett volna. Igen, ha a szerelmed a hivatalba lépésekor, nyilvánosan mondja el. Ő azonban inkább még bő másfél évig magasabb fokozatra kapcsolva rombolta az országot. Így nem lehet hitelesen és komoly képpel végrehajtani egy reformpolitikát. Ami a csürhét illeti. Tudom, a ti "kultúrkörötökben" mindenki az, aki másként gondolkodik. Az emberek egyrészt maguktól mentek, - lehet, hogy egy maszopos számára ez nehezen élképzelhető - másrészt jogos volt a követelésük. A demokrácia vége volt, mikor ezeket az embereket brutális módon a karhatalommal próbálták megfélemlíteni. De tudom, ti mindig így gondolkodtatok, nyilván 56-ban is csak a csürhe volt kint az utcán, igaz Zsozsó! Szánalmas egy idióta vagy te! Egyébként mi a véleményed a Fletó mellett az ügyészség előtt örjöngő néhány száz emberről? Őket is csürhének tartod? Maximum az fog bebizonyosodni, hogy a jelenlegi kormány sem képes úrrá lenni azokon a gazdasági nehézségeken, amiket jórészt ti okoztatok. De ez nem fogja helyzetbe hozni a szánalmas bandátokat. Ebben biztos lehetsz. Szóval ne táplálj hiú reményeket, mert akkor csalódni fogsz, kisfiam!
Recsegnek-ropognak az Orbán-rendszer eresztékei. Szétbeszél a frakció a közoktatási törvény kapcsán, városvezetési jogaiktól és településeik bevételeitől megfosztott polgármesterek jelzik óvatosan, hogy nélkülük feles többség sincs a Tisztelt Házban. Orbán cserébe…..
vadfarkatlan 2011.11.17 11:16:38
"Tisztelt" Zsolti!
Mielőtt komolyan elhinnéd magadról, hogy nagyon komoly elemzést tettél közzé, le kell, hogy hűtselek. Ez az írás - szokás szerint - egy politikai értékelés. Abból is a rosszabbak közül való, mert elfogult. Nem tudom nem észrevenni azt az izzadtságszagú, már-már hisztérikus igyekezet, ami téged, a kisstílű pártkatonát hajt. Két világos vágy rajzolódik ki: az előző kormány tisztára mosása és a jelenlegi kormány idő előtti bukására várakozás. Véleményem szerint mindkettő téren csalódnod kell majd. Akármit is csinál a jelenlegi kormány, az semmiképpen sem fogja szentesíteni az előző kudarcát - még az ilyen szánalmas, elfogult, manipulatív irományokkal együtt sem. Másrészről véleményem szerint önbecsapás azt gondolni, hogy odáig fajul a vita a jelenlegi kormányban, hogy az előre hozott választásokhoz vezessen. Biztos vagyok benne, hogy képesek lesznek normális keretek között tartani a konfliktusokat, tudván, hogy ha nem így tesznek azzal éppen a te gazdád és az ő régi és új barátainak kezére játszanának ezzel.
Szóval Zsóti, a teendőd: térj végre magadhoz a Fletóhoz kötődő szerelmes kábulatból és térj végre vissza ahhoz az önmagadhoz, aki pár évvel ezelőtt voltál és akit még nagyjából komolyan lehetett venni, mint véleményformálót. Úgy tűnik, hogy ami Feri és közted van, az olyan férfiszerelem, ami nem előre visz, hanem hátráltat. ;)
Nem számolok azzal első gondolataimban, hogy Orbán Viktor 2014 előtt megbukik. Bár ahogy Európa döntött Papandreu és Berlusconi sorsáról, dönthet Orbánéról is. Jelenleg azonban még erős a parlamenti kétharmad és túlságosan megosztott az ellenzék. Már csak azért sem…..
Így jár az az ember, aki nyolc éven át hazudik. Aki azzal áltatja az országot, hogy adócsökkentésből lesz több állami bevétel, hogy marad az eva, meg a magánnyugdíj, hogy nem lesz ingatlanadó, ráadásul a népnek semmit sem kell tennie, csak rájuk szavazni, és máris lesz 7…..
vadfarkatlan 2011.11.10 12:30:33
Zsolti, mindig felvillanyozod a délelőttjeimet. Nevetve szoktam olvasni az írásaidat, nem is beszélve az ATV-s forumos produkcióidról. Ma sem hazudtoltad meg magadat. Ez a szánalmas iromány, politikai lózung gyűjtemény hemzseg a tévedésektől és a hazug manipulációtól. Kárörvendés érződik a sorok közül, illetve izzadtságszagú, mégis meddő próbálkozás, hogy tisztára most Fletó múltját. Javaslom, hogy húzd ki néha a fejed Fletó ánuszából és nézz körbe. Komolyan azt gondolod, hogy a mai kormány esetleges kudarca legitimálni fogja Fletó csapnivalóan rossz kormányzását? Ugyan, Zsolti. Ennél komolyabb is lehetnél. Titeket az ország már a háta közepére sem kíván, sőt, még az MSZP is kivetett magából. A DK nem más, mint egy levitézlett, besavanyodott, bukott politikusokból álló silány fércmű. Amikor a mostani kormányt hazugsággal vádolod, akkor azért néhány szót ejthetnél a vezéred hazugságairól is. Ne gyere azzal, hogy ő szakítani akart ezzel, mert ezt komoly ember nem veszi be. Ami az államadósságot illeti. Ha esetleg nem tudnád, nem abszolút értékben kell nézni, hanem a GDP-hez viszonyítva. Bár tudom, hogy tisztában vagy ezzel, csak hát rosszul esne beismerni, hogy lehet ezt jobban csinálni, mint ahogy ti tettétek. Azt azért ne felejtsd el, hogy a mai gondok túlnyomó többsége az előző rezsim regnálásának, személy szerint pedig a te Fletódnak a hibája. Szóval térj magadhoz és viselkedj férfihoz méltóan, hogy komolyan lehessen téged venni, mint véleményformálót. Mert most csak nevet rajtad mindenki. Gondold meg, Zsolti!