Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fvsz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koppenhágai "haladó szervezet" (az egyház egyik európai központja) készített egy adományozásra buzdító videót.Az IAS (International Association of Scientologists, Szcientológusok Nemzetközi Szövetsége) az egyház központi pénzgyűjtő szervezete, ők szokták a…..
fvsz 2011.11.21 09:56:58
@keng:
Az kilépett fickó még nem is volt ot amikor az épületet megvásárolták....de tényleg bármilyen dolgot képes felhasználni a szci hogy újabb és újabb pénzadományra bírja rá a tagokat
http://www.helyitema.hu/Sztarinterju/Caramelnek_szimpatikus_a_szcientologia.htmlIdézet (kiemelések tőlem):Car­amelnek szimpatikus a szcientológia?Írta: Nagy Orsolya2011. november 15. Befutott, rengeteg a fellépése, hamarosan megjelenik az új albuma, közvetlenül azután, hogy a…..
fvsz 2011.11.15 18:04:10
@bucbuc:
Nem biztos,hogy idióta csak tudatlan és naiv ha tudná mi is a van a háttérben és mik a tényleges célok szóba se állna velük
Ez jutott el hozzám. Úgy tűnik, már megvan az egyház terve az "elnyomás" kezelésére (egyháztörvény + a mi tevékenységünk).Feltennék rá egy nagyobb összeget, hogy pénzgyűjtés lesz a vége, egy 10 és 25 millió körüli összeg kell majd az egyháznak, hogy…..