Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tivadar77

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a gázórás-vízórás történetek búvópatakként visszatérnek a blogra, a Zugügyvéd azért teszi megint közzé, hátha a szolgáltatók is észbekapnak végre. Elvileg a hamis vád tényállását is megvalósítják szerelők a gázóra manipulálásával. Tisztelt…..
tivadar77 2011.11.16 21:51:14
@tania: köszönünk minden segitséget amit adtál.holnap reggel indulunk.irok neked mikor hazaérünk hogy mi történt..joéjt mindenkinek..és a többieknek is köszi mindent...
tivadar77 2011.11.17 18:30:38
@tania: kedves tania és mindenki.jó hirekkel szolgálok..hála istennek a mérőnek semmi baja sincs...reggel 8-kor értünk oda majd bementünk a vizsgálatra.ott 4 úriember fogadott minket majd a párom és én is bementünk.a tigázos úriember meglepöen készséges és rendes volt.rajta kivül a szakértö és 2 másik úriember is volt bent.bemutatkoztunk majd az egyik úr elövette a dobozt majd mondta hogy nézzük meg az aláirást hogy ugyanaze mint amikor alá lett irva.erre mondtam hogy az nem lehetséges mert mi ott se voltunk!! értetlen csend majd a tigázos úr azt mondta hogy vegyük bele az új tulajt is a jegyzökönyvbe.majd elkezdödött a vizsgálat.a müanyagplombák sértetlenek voltak.majd lefürészelték a számlálorészt.leszedték majd kicsit megpörgették a fogaskerekeket amik jol müködtek..majd nagyitos kamerával a számlálorészt nézték át.az is jo volt.ekkor már sejtettem hogy rendben lesz minden.majd futolag rátette a mágnesjelzö fóliát majd le is dobta.mert nem mutatott semmit.utánna az olom pecséteket nézték mert elmosodottak voltak.de végül is ez a régmultban keletkezhetett hisz ez az ora már egyszer fel lett ujitva!! szóval a lényeg hogy annak idején valakik piszkálni akarták az órát de nem tudtak belehatolni.ugyhogy hál istennek nem történt baj.az olom pecsétekröl meg van náluk egy katalogus amit majd megmutatnak.de nekünk nem kellett.még egyszer mondom velünk nem bántak megalázoan.a szakértö is korrekt idös ur volt.ha a plomba elmosodott egy öreg óránál az még nem jelenti azt hogy baj van vele.de ez a négy hónap idegeskedés ez nem semmi volt..várjuk tölük a levelet amiben lezárják az ügyet.. mindenkinek kitartást eröt kivánok..köszönök mindent..föleg neked tania..
tivadar77 2011.11.18 08:06:32
@tania: jól esik hogy örülsz annak hogy jól végződött az ügyünk.köszönjük hogy értékes hozzászólásaiddal eröt és hitet adtál nekünk,és sokkal felkészültebben mentünk a vizsgálatra.örülök hogy ilyen emberek is vannak még az országban akik önzetlenül segitenek..remélem a ti ügyetek is jól végzödik..