Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovátsch Gamma Bertalan

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És egy pár üveg sörtőlMajd mindenki elfelejti,Hogy az lett, amit ígyPont nem akart itt senki.Az ördög tudja csak,Hogy mi volt a célja,De a húsunk kerültBele a moslékba.S a disznók mind felzabálták,S a holdnál nézik a maguk árnyátAz ól falán és járnak körbe- körbe,Hátha úgy…..
Kovátsch Gamma Bertalan 2013.08.12 23:13:06
@HToma:
A Tirpákblog történelmi távlatokban gondolkozik, mit nekünk a percemberkék dáridója. Most a Mester helyett a Professzor teszi meg a Hazáért, hogy a saját véleménye helyett azt írja meg, amit kell, de mit számít ez? Közülünk bármelyik hazafi megtenné, a személy nem számít, csak a feladat. A Mester egy archetípus, ezért van az ő képe ott.

A feladat hálátlan, de valakinek el kell végeznie. Majd egyszer megérti és megköszöni.
Az augusztus 15-ei Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált a nézőtéren, melyből aztán jókora botrány is kerekedett, a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végül…..
Kovátsch Gamma Bertalan 2013.05.25 23:01:15
@szabadfarkas:
Már megint itt vagy, nyomi? Miért nem tudsz visszahúzni a blogodra?

Említsd meg akkor, hogy gyalázkodó emaileket írogattál nekem, mert a béna blogodra nem tettem linket a tirpákon. Azt állítottad, hogy ismered Höndör B. Margitot a való életben és azzal fenyegetőztél, hogy majd a buszon fogod "meggyőzni".

Azt hittem, azon az estén mindent elrendeztünk és eltűntél az életünkből. Nem megy a mosógépszerelő biznisz, vagy mi?

@Szemethy:
Te ebbe ne szólj bele! Te nem érted, milyen mocskos ügyek vannak a háttérben.
Kovátsch Gamma Bertalan 2013.05.26 22:56:31
@szabadfarkas:
Ezen a ponton nem tehetek mást, mint hogy közlök egy részletet az egyik leveledből, hogy mindenki lássa, milyen gennyláda vagy.

Ezt írtad 2009 szeptember 22.-én:
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Lenne hirdető! A hirdető pénzéből újra is lehetne dizájnolni
a blogot. Mert most hányadék. A kommentelőket ki kell tiltani. Ez a hirdető határozott óhaja. Netes csőcselék kommentel a tirpákon, ehhez nem adhatja a nevét. Én hozok kommentelőket, hogy a látogatók érezzék a nyüzsit. Havi száz rongyért csinálnák a bulit. Ha okos vagy, a hirdetőtől akár félmilkát is lenyúlhatsz adómentesen!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Erre az ajánlatra mondtam nemet, hiszen a hitelesség nem eladó. Erre hadjáratot indítottál a blog ellen és a végén egy hekker segítségével megpróbáltad megszerezni az irányítást, ezért kellett a tirpákblogot más címen újraindítani. Ilyen történet után én nem merném itt verni a nyálamat.

@S=klogW:
Ne törődj ezzel a mocsokkal, ez egy hivatásos bajkeverő.
„Hiszen minden ott jó és szép, ahol helyénvaló, rossz azonban és rút, ahol helytelen” (Xenophón) Mikor Caesart március idusán – vagy a görög naptár szerint Anthesterión havának közepe táján – a szenátusban meggyilkolták, gyilkosainak, Cassiusnak, Brutusnak és a…..
Kovátsch Gamma Bertalan 2012.12.26 23:12:17
@Alfőmérnök: @Doomhammer:
Hagyjatok ki az idióta konspirációitokból.
A német lenne az első javasolt idegen nyelv az oktatási államtitkárság nyelvoktatási stratégiája szerint, írja az Origo. A dokumentum korábbi változatához képest (ami tavaly már szerepelt tekintélyes sorozatunkban) kicsit finomodott ugyan a hangnem, de a lényeg ugyanaz maradt:…..
Kovátsch Gamma Bertalan 2012.11.11 22:34:09
@Lavrentyij Pavlovics Berija:
De hallottam. Ők is szeretik a kábítószert.
Kovátsch Gamma Bertalan 2012.11.11 23:17:35
@Lavrentyij Pavlovics Berija:
És mit fog mondani a dolgozó tömegeknek, amikor megkérdezik, hová lett Ivanov elvtárs? Amikor olyan jó ember volt és mindig csak szódavizet ivott?
  Már félve ülök be magyar filmre, mert már sokszor volt hányingerem egy-egy film után. Szerencsére végre egy pozitív csalódásról tudok beszámolni: A vizsga című film szerintem zseniális.  Az alapötlet is figyelemreméltó: úgy mutatja be az '56 utáni megtorlás…..
Kovátsch Gamma Bertalan 2011.11.14 15:55:40
@lelkylola:
Ahogy sejtettem! Málnási és Lelky Lola egy összeesküvés részesei! Ez volt az oka Málnási lanyha harci kedvének!

Azt kell mondjam, zseniális voltam, hogy nem fogadtam el a csalétket és én állítottam kelepcét a fedett ügynököknek!

Most, hogy mindez kiderült, folytathatjuk az ágyúzást.
Kovátsch Gamma Bertalan 2011.11.14 16:06:50
@málnási:
Ez az análbuzi már fáradt volt, mint az őszi légy. Lassan elfogy a puskapor, ugye, málnásikám? Talán nem kellene ekkora lekvárosbuktába harapni, mert esetleg benne marad a műfogsorod. Kis pihi nem hiányzik? Úgy 2-3 órányi? Utána újból prüszkölhetsz egy félórácskát. Ha az ápoló bácsi megengedi.
Kovátsch Gamma Bertalan 2011.11.14 16:29:06
@málnási:
Az, amit érzel, az elkerülhetetlen vereség fagyos lehellete. Egyelőre a tagadási fázisban vagy, de hamarosan szembesülnöd kell a valósággal. Minél tovább kapálózol, annál jobban fog fájni, amikor rájössz, hogy nincs tovább.

Már nincs messze az a pillanat.
  „We are all Greeks” - írta Shelley 1821-ben a filhellének nevében, és Görögország azóta is megérzi magán a nemzetközi hatalmak hol üdvös, hol terhes barátságát. Meg tudott valaha állni a saját lábán Hellász?   „Mi adtuk a világnak a…..
Kovátsch Gamma Bertalan 2011.11.14 13:44:11
@bz249:
"Szoval ez a 315 Ft-os euro, mar nem csak a nemzetkozi ize begyuruzese, hanem reszben sajat erdem. "

Az S&P vilagosan megmondta:
www.bloomberg.com/news/2011-11-14/hungarian-yield-hits-two-year-high-on-junk-risk-forint-weakens.html
"Hungary’s “unpredictable” policies, including the dismantling of checks on policies, levying of extraordinary industry taxes and forcing lenders to swallow exchange-rate losses on loans, are harming investment and growth at a time when the economic environment is deteriorating, S&P said. "

Nyeltek egy darabig, aztan kirantottak a szeket Orban alol.

Pontosabban meg csak igerik, de szerintem meg is teszi majd a harombol legalabb egy.

A fiuk megerdemeltek, megdolgoztak erte.

Es tudja, mi a megdobbento? Mikozben a szabadsagharc hatasa napi szinten erinti a lakossagot, a Fidesz nepszerusege toretlen, mert "jol odacsap a bankoknak".