Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacs.geza

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentős kedvezményekkel utazgatni és ezért még pénzt is kapni – ezzel csábít a TVI. Kár, hogy az utazásokról szinte egy szó sem esik, nem úgy a jutalékokról.A TVI Expressz rendszerében 250 dollár a beugró, ami az egyéb költséggel együtt 55-60 ezer forintot jelent. Ezért…..
MLM átverés Talk Fusion 2010.12.16 11:38:58
Video email a jövő, melyet állításuk szerint ők találtak fel és ez a jövő technológiája. Ezzel szemben a tények: A technológia legalább fél évtizede létezik, video emailt is lehet már küldeni régóta és ingyenesen. A videót állításukkal ellentétben valójában nem…..
kovacs.geza 2012.03.04 14:40:11
@Sárosdani:
Ha valaki talál két balekot és azok regisztrálnak és utána fizetik a havidíjat akkor abból nem részesedik aki felettük van? Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
kovacs.geza 2012.03.09 11:53:46
@Sárosdani:
OK. Akkor nem osztanak vissza belőle. A lényegen, hogy ez egy piramisjáték ez már nem sokat változtat.

Csak azt nem értem, hogy az MLM-nek mi köze van a piramisjátékhoz?
Az MLM-ben mindenki a saját szintjének megfelelően pénzt kereshet. Viszont a piramisjátékban mindig csak az kap pénzt aki eljut a 4. legfelső szintre.
Aztán az egész kezdődik előlről. Viszont aki nem hoz be újabb embereket az nem kap újra és újra pénzt.

A piramisjáték egyik leginkább jellemző tulajdonsága a bináris rendszer. Ezt az elmúlt kb2-3 év tapasztalatai alapján mondom.
Freedomrocks, TVI express, meg még volt valami a nevére nem emlékszem, mind így épültek fel és mind bedőlt már azóta.
Az Emgoldex, a Botanoo, az uneico, a talk fusion is mind ugyanerre a szisztémára épül. Ennek semmi köze az MLM-hez.

Az Emgoldexnél már van károsult is de nem mer feljelentést tenni. Nagyon gáz. :(
kovacs.geza 2012.03.09 11:56:41
@Papírzsepi:
"Ezért van sok helyen kötelező vásárlás előírva, ami viszont borzasztóan kétélű fegyver...."
Az általam ismert MLM cégeknél (Amway, FLP, AVON, Neways, NuSkin még találkoztam párral) nincs kötelező vásárlás. Azért ez túlzás szerintem, hogy sok helyen. Vannak cégek ahol van ilyen előírás.
MLM átverés Botanoo 2011.05.30 22:38:00
Botanoo, a Carbon Credit kereskedelemre építő újabb lehúzó Multi Level Marketing csoda. Újfent a környezetvédelemre érzékeny és egyben hiszékeny embereket akarja valaki jó rászedni és más kárán gazdagodni. Miről is van szó? A marketingduma az, hogy vegyél Carbon Creditet,…..
kovacs.geza 2012.03.03 15:38:14
@anula2:
Azok csak virtuálisan vannak. Hát még mindig nem érted? :DD :DD Ez csak vicc volt. Semmi sincs a kezedben csak amit a honlapon látsz. Egyébként semmi kézzelfogható dolog. Pont olyan, mint a Freedomrocks. A honlapon meg a programban minden szuperül mutatott csak valami nekem sosem fért a fejembe. Az, hogy hogyan lehetett azzal olyan sok pénzt kereseni KOCKÁZAT nélkül. És hogyan lehet mindig pozitívan zárni. Mert mindig ez derült ki, hogy mindenkinek csak gyarapodik a pénze. És végül kiderült. Úgy, hogy az egész cég csak egy nagy kamu volt. Pilóta- vagy piramisjáték. Persze valaki(k) nagyon jól jártak vele.
kovacs.geza 2012.03.03 16:18:46
@anula2:
Lehetsz is. Csak nem árt hozzá egy gyár ami előállít karbon termékeket. Nekem is volt már például karbon alkatrész a biciklimen. :)
Sőt van carbon squash ütőm is. :)
Kioktató Blog MLM = ÁTVERÉS 2010.12.18 12:46:00
Reactor nevű olvasónk levelét olvashatjátok, lángvágóval rántja le a leplet az MLM és a piramisjáték sötét bugyrairól:MLM = ÁTVERÉS Ezt az alapösszefüggést, ha felfogja az átlagember, nem lesz semmi baja. Gond akkor van, ha elhiszi, hogy ezzel valós pénzt kereshet. Sajnos…..
 Már az elején le kell szögezni valamit: Olyan, hogy könnyű pénz az interneten nincs!    Ha lenne, mindenki azt csinálná. A összes indiai, kínai, európer mindenki. Azaz nem lenne értéke a pénznek.   Nem egy hirdetés/ spam mondja, azt, hogy az ő módszerével…..
kovacs.geza 2012.02.19 17:46:00
Tévhit1:
A kapcsolatok tönkre mennek az MLM miatt. Ez bullshit. Egy kapcsolatom sem ment tönkre az MLM miatt. Több ismerősöm van akik később felhívtak, hogy vásárolnának valamilyen terméket.

Tévhit2:
Majdnem mindenki aki befektet ilyen vagy olyan MLM rendszerbe veszít.
Ismét bullshit. Mégis mit veszít? Vesz pár terméket és azokat használja. Vagyis terméket kap a pénzéért és nem az ablakon dobja ki. Több cég garanciát vállal, hogy akár vissza is veszi a terméket.

Tévhit3:
"A személyes értékesítés -ideértve az összes házaló ügynököt- múltbéli dolog legkevésbé jövőbenéző."
Először azt kellene felfogni, hogy aki eladni akar az eleve nem lesz sikeres és az valóban ügynök lesz.
Bár aki ezt a baromságot írta annak fogalma nincs arról, hgoy mi a házalós-ügynöki munka, mert még soha nem csinált olyat.

Tévhit4:
"Kevesebb mint 1% a teljes kiskereskedelemnek megy át az MLM rendszereken."
Ha a teljes kiskereskedelmet nézzük akkor igen. Mi is a teljes kiskereskedelem?
Ide tartozik a kenyér a tej, a cukor a liszt stb vagyis a napi fogyasztási cikkek.
Az IT termékek stb stb stb. Vagyis minden.
Viszont ha csak azokat a szegmenseket nézzük amikben az MLM jelen van ott már sokkal másabb a kép és nem 1%-os részesedésről beszélhetünk hanem sokkal többről.

Tévhit5:
"MLM az igazából egy félelem vezérelt üzleti forma." Énnél nagyobb baromságot még nem olvastam. Aki ezt leírta még életében nem értékesített semmit sem. Nemhogy MLM-ben dolgozott volna.
Hello Lockpickerek!   Ha már legalább egyvalaki elolvasta az írásomat, akkor már megérte az időt és a fáradtságot. Így aztán folytatnám is mindjárt a következő résszel: Hogyan kezdjünk el lockpickelni? Persze azért a kommentekkel segíthetitek olyan mederbe terelni a…..
kovacs.geza 2012.01.12 01:06:31
@lockpickfan:
Üdv!
Találtam 3 zárat. Egy ÚJ Elzett Tutius "csodalakatot", egy szintén ÚJ magyar valami gyártmányú cilinder zárat és egy elzett használt zárat.

A használt és a magyar zárat egy hook-kal és rakeeléssel simán lehet nyitni. A használt az egyik ajtóban volt csak nincs meg hozzá a kulcs. Szó szerint bedugtam a szerszámot kicsit mozgattam kerestem a hengereket és már ki is nyílt.

A lakatot nem ilyen egyszerű kinyitni. Azzal még elég sokat tudok bíbelődni, viszont ha sikerül nyitni akkor általában kb 50 másodperc.

Egyelőre nem tudtam rendes szerzámokat készíteni, mert nincs köszörű és a fűrészlapot csak az viszi.
Rugóacélból készítettem egy hookot, viszont nem tudom, hogy ez mennyire jó vagy rossz.
Lehet túl magas a szerszám? A hooknak az alsó vége és a szerszám teteje közötti távolságra értem.

Az ültetést egyelőre csak úgy tudom megcsinálni, hogy ha erősebb forgató erőt használok. És így érzem amikor akad a henger és elég nagy erőt kell kifejteni, hogy benyomjam. Ilyenkor elég egyértelmű, hogy mikor ugrik a zár.
Az baj, hogy ha túl nagy erőt használok? Különben nem érzem.

Készítettem néhány képet a hookról:
cl.ly/1H2a1L2U2Y2j3Q1T2h0s
cl.ly/0l151F3S46402O0j250v
cl.ly/0U0o040M1a0D2H2w0s0X
cl.ly/0e272A450L393M0A1x13
cl.ly/462r2q1I2t1y3b0l0s1E
cl.ly/0p3p142Y2A1C110u1h3w
cl.ly/0p2a0l3m0O411z063L1L
cl.ly/0C1T3O181p0K47281r25