Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taki69

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először talán a 2010-es OT Expón nyomták a kezünkbe, a nagy zűrzavarban és hajtásban nem is értettük, mit keres nálunk ez a lap és egyáltalán, mi ez? Aztán belelapoztunk, körbejárt és akkor még megmosolyogtuk a kicsit kezdetleges és egyszerű DTP-t, a helyenként rossz fotókat…..
Taki69 2011.11.09 16:40:00
@badmash:
Légy olyan kedves, és magyarázd már el, hogy mégis mi köze annak egymáshoz, hogy valaki találkozót szervez és hogy van-e autója?

Amúgy pedig Santiago Bermudának teljesen igaza van. Majd bele feketedsz, annyira irigy vagy, hogy ez a néhány alföldi srác összehozott egy iszonyatosan jó és színvonalas dolgot, és már most többet értek el, mint te egész életedben fogsz.

Jelzem, én is kicsit féltékeny vagyok rájuk, mert azt csinálhatják, amit élveznek és szeretnek, és ráadásul még pénzt is kapnak érte. De ettől még nem kezdem el savazni őket. Inkább szívesen csatlakoznék, ha lehet :)
Taki69 2011.11.09 21:08:40
@badmash:
Arra viszont még mindig nem válaszoltál, hogy mi köze annak egymáshoz, hogy valaki találkozót szervez és hogy van-e autója?
Vagy, hogy az neked miért böki a csőrödet, hogy olyanok is részt vettek a szervezésben, akiknek nincs verdájuk? Tán azok nem is számítanak embernek?