Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lskata

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Muhammad Ali és Evander Holyfield után újra olyan királya van a profi nehézsúlynak, aki számára elválaszthatatlan a hit és a boksz. “Jézus erejével nyertem meg ezt a küzdelmet” – mondta a 27 éves brit, miután legyőzte a 10 éve veretlen világbajnokot, Vlagyimir Klicskót.…..
Miért nincs rend ma a világban? Hogyan lehet helyreállítani Amerika és Európa biztonságát? Donald Trump szerint Obama és Clnton öröksége: halál, pusztulás és gyengeség, de ő rendet teremtene otthon és külföldön. Külpolitikai programját Orbán Viktor is idézte tusványosi beszédében. Hallgassa meg…..
lskata 2016.07.27 09:42:53
@deneskata: ez az agresszív és demagóg? Akkor minek nevezd az ellenőrzés nélküli tömegek beengedését európába? És mindezt még jónak is állítják be, elvéve az európai emberek biztonság érzetét. Na ez az agresszív és demagóg!
Lázár jöjj ki! – Jézus alig hároméves izraeli turnéjának csúcspontját jelentette ez a egyszerű és tömör felszólítás, amit egy négynapos hullához intézett egy apró júdeai faluban, Betániában. Az ezt követő drámai jelenet olyan mértékű sokkot okozott a zsidó társadalomban, hogy a kor vezető politikai…..
Száznegyvenhét kenyai fiatalt mészárolt le egy iszlamista terrorszervezet húsvét előtt néhány nappal. A tizenéves diákoknak vallásuk miatt kellett meghalniuk – azért, mert keresztények voltak, egy egyébként 83 százalékos keresztény többségű országban. Az emberi…..
                                                 A hóhér:         A videókat az érzékeny lelkű YT törölte...