Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orshe

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai dinerek hangulatát cukormázzal borító tavaszi Louis Vuitton kampány annyira jól sikerült (képek róla ITT), hogy rengeteg mindenkit megihletett: a celebek ugyanazokat a szetteket viselik, amiket a kampányképeken láttunk, magyar bulvárlapok és külföldi divatmagazinok is…..
Nem hiszem, hogy sokan ismerik a MJÖLK márkát, pedig nagyon érdekesek a ruháik, ráadásul a tervező, Lars Stoten koncepciója még különlegesebbé teszi a ránézésre viszonylag minimalista darabokat: az igazi kozmopolita férfi a stúdióját New Yorkban rendezte be, de a legjobban a…..
Amennyire csalódott voltam a Versace for H&M kollekció láttán, annyira lelkesedem most a Marniért - a lenti képeket elnézegetve több dologra is kétségbeesetten vágyom: kell egy színblokk selyemruha, egy selyemsort, a fehér virágos nyaklánc, de egy cipőn, egy táskán és egy…..
OurFashion Éves kedvenc: Daks ruha 2012.02.21 11:35:00
Igaz még csak február vége van, de azt hiszem, hogy megtaláltam 2012-ben a kedvenc ruhámat. Mértéktelenül szerelmes lettem ugyanis a Daks hófehér kifutós outfit-jébe. Már a bemutatón készült fotókon is nagyon tetszett, hétvégén azonban megvettem a márciusi angol Vogue-ot, amiben…..
Orshe 2012.02.22 10:14:02
Valamiért én a pasztell színekre esküszöm, akármi is az aktuális trend. De néha néha hófehér ruhával felveszek egy-egy élénk darabot. Az élénk színek pedig idén is folytatják szárnyalásukat, ami a Net-a-porter mostani összeállításán is látszik.Az élénk színekkel…..
A februári Vogue címlapra Mario Testino fotózta az énekesnőt, aki ezzel a lépéssel vitathatatlanul A-kategóriás divatcica lett. A hetvenes évek bohém, hippis stílusát idéző címlapon -ahol Taylor Swift kalapot és kötött pulóvert viselt- és a belső fotókon is azt kapjuk, amire a…..
Kate Middleton a karácsony reggeli misén, Sandringhamben jelent meg a képen látható szederszínű összeállításban, amely L K Bennett cipőből, fekete harisnyából, és kabátból állt, amelyhez egy színben passzoló, bársony vadászkalapkát párosított Jane Millertől. A…..
Orshe 2011.12.29 13:31:47
Voltak korszakaim a színekkel. Volt szürke korszakom, volt babakék mániám (mentségemre legyen mondva, hogy kb. 10 évvel ezelőtt történt) és egy időben rajongtam a rózsaszínért is. Szerintem sokan szeretik/szeretitek ezt a színt, így lent összeválogattam pár tárgyat, ami csodás…..
DSquared2 új 2012-es pre-fall kampányképén a fiatal magyar modell Palvin Barbi repít el minket az igazi '50-es évek világába. A színek, a ruha és a cipő gyönyörűek, a kedvencem mégis Barbi tupírozott haja. Mindig remekül áll neki ez a stílus, talán ilyenkor a legszebb.A kérdés…..
Bo Brinkelfalk fotós legalábbis így gondolja, ezért létrehozott egy divatanyagot, hogy Amy Winehouse emléke előtt tisztelegjen. A képek valóban az énekesnő stílusát idézik, a ruhák egytől egyig a különleges kollekció darabjai. A smink és a haj szerintem megkoronázza a…..