Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wantit

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol igaza van Karennek, amikor azt mondja, ez a társaság kész szörnycirkusz. Még ennyi beteg, immorális embert egy helyen! Más irányból közelítve, ugyan milyen lehet az a baráti kör melynek legerkölcsösebb, leggerincesebb tagja az a Hank Moody, akit az elmúlt öt évadban…..
Wantit 2012.03.29 00:14:35
Ha nézi a sorozatot, Lars von Trier biztos remekül szórakozott, hiszen láthatta a húsz évvel későbbi önmagát. A félreérthetetlen allúziókat akár tekinthetjük egyfajta homage-féleségnek is irányában, amolyan Kaliforgiás, obszcén, túlfűtött csavarral megspékelve. Mivel…..
Wantit 2012.03.21 09:28:19
A legutóbbi epizód felerősített egy korábban elejtett szálat, ami még érdekes is lehet, ha elmélyülnek a témában. Igaz, egyelőre hiányzik belőle az a fanyar, édes-bús, őszinte szembenézés korábbi önmagunkkal, mint ami például Karinthy novelláját jellemzi, de talán nem is…..
Wantit 2012.03.06 23:16:11
Az én bánatom a Kalifogia-rajongók öröme: lebetegedett a nagyobbik kölyök, haza kellett vele jönnöm, viszont amíg kialudta a lázát, be tudtam fejezni az aktuális epizódot. Most viszont mindjárt indulnom kell a kisebbikkel úszni, úgyhogy rövidre fogom a szokásos, feliratot…..
Wantit 2012.02.21 22:22:59
Aki nagyon ráhangolódott az előző részek hangulatára, most biztosan csalódni fog: a készítők jócskán visszavettek a tempóból. Se cici, se malackodás, és az agyatlanság is csak mértékkel jött elő. Kicsit mélabúsabbra sikeredett ez az epizód, olyan nosztalgiázósra, amit…..
Wantit 2012.02.15 15:42:11
Nem tudom, ki hogy van vele, de én lassan jobban szeretem Charlie jeleneteit, mint Hankéit. Talán azért, mert komolyabbra veszi a figurát, és olyan tökélyre viszi a szexmániás, semmitől sem visszariadó, spermaagyú karaktert, hogy ha nem lenne képtelenség, még azt hinném, Karinthy…..
Wantit 2012.02.03 00:34:19
Kaliforgiát fordítani nem könnyű feladat, ám általában annál szórakoztatóbb. Ez a mostani epizódnál is így lett volna, ha az olyan kifejezések, mint "pansy-ass little pussy fart", "skullduggerous", "finger banging" és más hasonlók fordításába nem rondít bele (de csúnyán) az…..
Végül csak sikerült befejeznem a feliratot még lefekvés előtt - igaz, nem sokkal. A mostani epizódban nekem a múlt és jelen - az álom határán történő - összemosása tetszett a legjobban, talán azért, mert én is majd' elalszom. Mindenesetre megismerhettünk néhány újabb szeletet…..
Wantit 2011.12.08 01:19:05
Hiába végtelenül alávaló, pénzéhes, erkölcstelen figura Enoch Thompson, az ember nem bír nem szurkolni neki. A mostani epizódban az egyetlen moralitásában védhető embert úgy lövik le, mint egy kutyát (bár az ő esetében is érdemes lenne kapargatni a felszínt), mégsem őt…..
Wantit 2011.11.22 23:50:20
Olvastam egy interjút a minap a sorozat egyik készítőjével, aki kijelentette, hogy a második évadban kicsit körüljárják a főbb karakterek személyiségét, a filmbéli események előtti életét. A mostani epizódban az egész korzót átszövő apa-fiú viszonyok újabb rétegét…..
Wantit 2011.11.17 11:18:52
A mostani epizód is morális problémákat boncolgat, s ezúttal Mrs. Schroeder dilemmáit járja alaposabban körül, aki egyébként is az egyik legenigmatikusabb szereplője a történetnek. Az biztos, hogy borzasztóan erős benne a túlélési ösztön, és ez tetteinek legfőbb…..
 Mint sokan tudjuk, kb 1 hete felröppent a hír, miszerint az X-faktor "élő" adásában hirtelen felbukkant 1 táncos (Muri Enikő előadása alatt) az egyik másodpercről a másikra. Elég nagy port kavart, és már talán nem is aktuális, mert minden blog szétmarcangolta már,…..