Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oriental Spa

36 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oriental Spa Edzés a hőségben 2013.08.06 13:20:48
Akik a nagy melegben sem mondanak le a szabadtéri sportolásról, azoknak nagyon fontos, hogy igyanak megfelelő mennyiségű folyadékot és tartsanak gyakran szünetet!! Nyugodtan mondjunk le az órákig tartó edzésekről, a nyári meleg nem erről szól.  Tippjeink:  vegyünk…..
Oriental Spa Tippek napozáshoz 2013.05.17 10:50:01
Remélhetőleg a hosszú hétvégén nyárias meleg lesz és rengeteg napsütés vár minket. Testünket és lelkünket is feltölthetjük a D-vitaminnal, azonban figyeljünk oda, hiába esik jól, ne vigyük túlzásba a napozást! A napsugarak egyaránt tartalmaznak UVA és UVB sugarakat. Az UVA…..
Egyre több csodaszerrel találkozunk nap, mint nap; fogyasztószerek, kapszulák, új edzésmódszerek. Vedd fel otthon, szedd be naponta kétszer, csak félóra, csak egy tappancs, csak ülj benne, csak csak csak… Ugye Te sem hiszed el, hogy este a pizza mellett beszedett fogyasztótablettától…..
A tavasz a megújulás időszaka, ilyenkor szokás megszabadulni a télen felgyülemlett salakanyagoktól. Sokan azt hiszik, hogy a szervezet megtisztulása természetes folyamat, ez azonban csak akkor igaz, ha valaki csak friss levegőt szív, kizárólag természetes táplálékot vesz…..
Minden nő (és férfi) álma a tökéletes alak elérése, legfőképp a bikini szezonra. A téli edzéseket sorra kihagyjuk, a hideg, sötét estéken hajlamosabbak vagyunk sokkal többet és egészségtelenebbül táplálkozni. Az első napsugarak, a kevésbé takaró ruhák miatt azonban az…..
A zöld tea egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is, ismert egészségmegőrző és gyógyító hatása miatt. A benne található antioxidáns anyagoknak köszönhetően számtalan jótékony hatását ismerjük: a zöld tea méregtelenít, gyorsítja az anyagcserét és ezzel…..
Nézegeted az aerobic órarendeket és nem tudod, hogy mi a különbség a Spinning és a SpinRacing között? Segítünk :) Alapvetően mindkettőre igaz, hogy zenére végzett kerékpáros aerobic óra, azonban az alapvető különbség az az, hogy míg a Spinningnél a felsőtest nem mozog,…..
Stevia  A Stevia Rebaudiana Bertoni - vagy ahogy az őslakosok hívják „édes levél” - Brazíliában és Paraguayban őshonos.  És hogy miért jó? Természetes, édesítőereje háromszázszorosa a cukornak, egyensúlyban tartja a vércukorszintet, serkenti a máj és a…..
Igyál ásványvizet!  Ételeink kalóriatartalmát folyamatosan figyelgetjük, de hajlamosak vagyunk elfeledkezni az italokról. A cukros üdítők rengeteg mennyiségű kalóriát tartalmaznak, melyektől észrevétlenül is csak hízunk. Csak óvatosan az olajos magvakkal! Sok helyen halljuk,…..
Oriental Spa 5 tipp a lapos hasért 2012.07.23 09:55:00
Nem létezik egyetlen testrésze irányított fogyás, azonban következő tippjeinkkel hozzájárulhatsz laposabb hasadhoz :) 1. Kezdj el edzeni – a heti két alkalom úszás, vagy a hétvégi nagytakarítás nem tünteti el a zsírpárnákat. Az edzésfajtákat keverni kell, és nem elég a…..
Maximalizált zsírégetés, szép, szálkás izomzat és test. Azonban mi is szükséges ehhez? Ma már mindenki számára alapvető: a fogyáshoz, szálkásításhoz elengedhetetlen a helyes étrend és a jól megválasztott sport. Azonban hogyan is kell sportolunk a cél eléréséhez?A kis…..
Kristóf kiskorától kezdve rendszeresen sportolt. Öt éve kezdett foglalkozni az erőemeléssel, melyben igen sikeres lett, azonban a sikerrel együtt a kilók is jöttek… 22 évesen, 122 kilósan jött a nagy elhatározás: változatni kell. Szerette volna visszaszerezni a régi…..
Halk zene, kellemes fények, jakuzzi és nyugalom. Ez jellemezte a szombat esti Moonlight wellness- és szaunaestet, mely első alkalommal került megrendezésre az Aquaworldben... Egész héten dolgozol, nézed a monitort, szól a telefon, beszélnek körülötted, megbeszélésekre jársz,…..
1994-ben, Franciaországból indult útjára ez a mozgásforma, mely azóta az egész világot meghódította. A kangoo órákon kenguru módjára ugrálhatunk a direkt erre a célra kifejlesztett cipőkkel, melyeknek talpán rugalmas hajlított lemezek kaptak helyet. Egy kangoo aerobic óra…..
  A fogyókúra alatt semmilyen édességet nem ehetsz? A teljes kiőrlésű gabonából készült pékárut korlátlanul fogyaszthatod? Itt az ideje, hogy eloszlassunk néhány tévhitet. Naponta jelennek meg az újabbnál újabb csodaszerek, melyek többsége azt ígéri, hogy heti több…..
A Zumba alig pár éve jelent meg Magyarországon, azóta viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvend.A kardio edzések közé sorolható, azonban közel sem olyan monoton: latin táncos mozdulatokra épül, ebből kifolyólag bulizós, táncos zenék mennek végig az edzés alatt, ami…..
Oriental Spa Játék! 2012.03.06 16:53:00
2012. 03. 06-án 2715-en kedvelitek Facebook oldalunkat. Legyen ez a szám 2815 és kisorsolunk egy egész napos jegyet az Oriental Spa wellness- és fitneszközpontba... legyen ez még 100-zal több és kisorsolunk még egyet... és így tovább!…..
 Fitt-tavasz - Csoportos órák egész nap – 990 Ft/alkalomtól - Személyi edzés – Személyre szabott edzéscsomagok - Fogyi Klub, életmódtanácsadás – szakképzett munkatársaink irányításával - Dietetikus tanácsadás – személyre szabott étrend kialakítása - Hatóanyagos…..
A tavasz beköszöntével elkezdődik az esküvői szezon, mely minden nő számára a legszebb és legfontosabb nap. Természetes, hogy szeretnénk a legjobb formánkat hozni és a lehető legjobban kinézni. Ennek alapja a rendszeresség, azonban ha eddig a mozgás nem képezte mindennapjaink…..
Az elmúlt évtizedben rengeteg kutatást végeztek, hogy mi az izomláz pontos oka, azonban ez a mai napig nem teljesen tisztázott. A láz kifejezés az izomzat gyulladásos állapotára utal. A tünetek általában fél - egy nappal a terhelést követően jelentkeznek, az izmok fájdalmassá…..
A legtöbben a futást tartják a leghatékonyabb zsírégető mozgásformának. A tél, a mínuszok beköszöntével azonban senkinek nincs kedve kimenni a szabadba, a futógépen történő edzés pedig nagyon egyhangú tud lenni.Összeszedtünk néhány mozgásformát, mely szintén jelentős…..
Új év, új élet.. Sokan vagyunk, akik az újév beköszöntével fogadalmakat teszünk. Ez sokszor egy új, sportos életformára utal, azaz, hogy ezentúl figyelünk a táplálkozásunkra, rendszeresen sportolunk, stb. Egyedül ez azonban nehéz, így az Oriental Spa egy olyan csomagot talált…..
Mindenkinek jó pihenést, Boldog Karácsonyt és sikeres Új Évet kíván az Oriental Spa!Jövőre folytatjuk! :) ..