Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelletlen

4 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Alkoholista leszek, fiacskám.” - mondta egykori osztályfőnököm. Pofán vágott ez a három szó. Leírom még egyszer, hogy ti is ízlelgessétek a magyar gyomorkeserűt: „Alkoholista leszek, fiacskám.” - értitek?! Hagyjátok?!Rühelltem az iskolát. Az általánost. A gimit. Minden…..
kelletlen 2012.12.23 16:36:16
@ddd.dino: A saját asztaltársaságomnál sem tűröm a rasszizmust. Ki szoktam jelenteni: vagy az illető megy, vagy én. Te most az én virtuális asztalomhoz ültél le.

Nincs okom ezt a hozzászólásodat törölni.
kelletlen 2012.12.23 15:43:39
@joskarola: "Én is tanár vagyok, csak már más országban tanítok, olyan módon, amibn tényleg hiszek, nem kell naponta meghasonlanom önmagammal."

Visszajönnél, ha változna az itthoni helyzet?
kelletlen 2012.12.23 15:44:38
@Bicepsz Elek: Köszönöm!
A Gáza elleni izraeli offenzíva támogatásával a nyugat vezetői felhatalmazást adtak Izraelnek arra, amiben eddig is éllovasok voltak: az önsajnálkozásban való dagonyázásra és a Palesztin szenvedés figyelmen kívül hagyására. Izrael óriási propaganda hadjáratának…..
Tegnapelőtt a közönség választott magának kedvenceket, tegnap pedig a kritikusok értékelték a színészek és színésznők tehetségét a Critic's Choice Awardson, ahol ismét csorgathattuk a nyálunkat a szebbnél-szebb ruhák láttán.Diane Krueger a legnagyobb meglepetésemre nem Chanel…..
Kész az új egyházügyi törvény. Néhány érdekesség csak a Hírcsárdán! A törvény 100 évi működéshez kötné az egyházak elismerését, újdonság viszont, hogy eztán magánszemély ugyanúgy lehet egyház mint egyéni vállalkozó, csak éppen ki kell várnia a 100 évet (Orbán…..
A Parlament e heti napirendje, legalább olyan feszített, mint a múlt heti. Ha valóban komolyan vesszük az Országgyűlést, akkor ezen a héten is lehet éjszakai műszakokra számítani. Múlt héten sem brahiból vitázott az ellenzék órákat egy-egy törvényjavaslatról, hanem mert olyan…..
kelletlen 2011.12.05 12:47:26
 Csak eljutottunk idáig. Egy hazaszerető, keresztény és tisztességes magyar állampolgár megtette az első lépést. Névtelenül és arc nélkül följelentést tett ismeretlen személyek (DopeMan & KicsiDope) ellen Himnusz gyalázás miatt a Legfőbb Ügyészségen.  Ezek…..
kelletlen 2011.11.22 20:07:15
Lelketlen Kuruc szó 2011.11.21 12:21:00
„Amikor megkérdezik tőlem, kedves hallgatók, hogy miért utálom az összes tutsit, azt válaszolom: olvassátok el történelmünket! A tutsik együttműködtek a belga kolonizálókkal, ellopták tőlünk hutu földünket és korbács alá hajtottak minket. Most visszatértek a tutsi…..
Lelketlen Hontalan frekvencián 2011.11.11 11:50:00
Teát főztem neki, amíg verték. Nem sejthettem. Későn ébredt fel a gyanú bennem, mikor megláttam, hogy fennen hordja orrát, ujja közé szorítva, és mankóján testét. Léptem szaporáztam, ő dolgát, neszemre. Vérbe lábadt szeme riadt tekintetembe. Ráncos arcára var tapadt…..