Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Col77

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz lehet Frei Tamásnak lenni, komolyan, ha én lennék a híres műsorvezető-regényíró, és Miamiban is azzal kellene szembesülnöm, hogy bizonyos gazdasági körök fenyegetnek, bebújnék a sarokban álló, színarany vécécsésze mögé (ami, jól látják, csak úgy ott áll a…..
„Azt mondtam, azért keresem, mert pénzzel tartozom neki. Azt mondta, nincs nála a csaj. Elmondta, hogy úgy tudja, XY-al jár. Nem én voltam XY” – ha beveszed a szegény vidéki kislány meséjét, és mindenedet felkínálod neki, akkor magadra vess. Mai kedves Levélírónk…..
Col77 2011.12.05 09:49:32
@mütyür: Igen, szívesen:) Nekem teljesen megfelelne egy ilyen felállás, hazudozások nélkül.
„Kerülni kezdtem és ezt észrevette. Ő közben elkezdett randizni egy másik sráccal. Még csak 1 találkozójuk volt” - sanyarú a szárazbarátok sorsa. Mai levélírónk beleszeret az addig csak barátként funkcionáló lányba. Sőt, még a randiját is végigdrukkolja egy…..
Col77 2011.11.30 21:40:52
@Aphelion: "Gazdag pasival menjek St. Tropezre bulizni vagy egy csoro luzingerrel sunaztassam magam BKV buszon? Dontesek, dontesek... " - wow, ez mekkora volt :)))
Egy induló kapcsolatnál a legnagyobb hülyeség előre eltervezni, hogy márpedig ez alkalmi lesz. Mert ha megjelenik a felek között a szerelemnek nevezett cucc, akkor az irányítás könnyen kicsúszhat az ellenőrzés alól. A csaj összejön egy nős pasival, aki még a házasságát is…..
Col77 2011.11.29 13:35:41
@Picicsibe: Ezzel a kommenteddel teljes egészében egyetértek:)

@( o_o ): Igazad van, az ember nem 5 év után jön rá hogy elbaszta, hanem már hamarabb, csak először elhessegeti magától a gondolatot, vagy az élet olyan egyéb próbatételek elé állítja, hogy nem ér rá a saját lelkivilágával ilyen mélységben foglalkozni. Nem védem egyik férfit sem aki félrelép, csak értem hogy miért teszik és miért nem rúgnak fel mindent az első félrelépési kísérlet előtt.
Col77 2011.11.29 13:41:23
@( o_o ): :)) igen, ez ismerős. Viszont az ilyen nő, aki miután ármánykodással, színleléssel megszerezte férjnek a pasit, majd ezt az igénytelenkedést kezdi, ne sírjon ha 1-2 éven belül feltűnik egy szerető a képben.
Col77 2011.11.29 13:47:04
@( o_o ): :))igen, az ilyen nő aki az ármánykodással, színjátékkal megszerezte a férfit, majd totál más viselkedést folytat, ne sírjon ha feltűnik egy szerető a színen... És fordítva sem, mert a pasik is tudnak színlelni ha nagyon kell valaki nekik.

A kapcs elején úgy vettem észre mindenki igyekszik a legjobb formáját hozni. Viselkedésben, ápoltságban. Tehát ha már az elején nem okés valami, akkor jobb ha be is fejezi az ember, mert csak rosszabb lesz.
A lány 1 éven át hülyíti a szerencsétlen udvarlóját, aki magából többszörösen majmot csinálva, hagyja, hogy az orránál fogva vezessék a semmibe. Biztatásul csak csókokat kap, de semmi többet. Levélírónk szerint a tétovázás egyik lehetséges oka, hogy a lánynak pasija van…..
„Megalázva érzi magát? Miért, mit kellett volna csinálnom, hagyni tovább a kis játékukat? Vidéken ilyesmiért vasvilla jár mindkét félnek” – néha egy meglesett SMS csúnyán lebuktathatja életed párját. Levélírónk rajtakapta a feleségét a haverjával. Azt javasolja a barátnak, hogy ne kerüljön többet a…..
Col77 2011.11.09 13:39:14
@Kytia: Nem próbáltam még ki élőben, de annyiszor elképzeltem, hogy eldöntöttem magamban: ha ezt az ajtót kinyitom egy nő előtt, és úgy dönt hogy belép rajta, akkor nem tehetem meg azt hogy utólag visszakozok, csak mert jobban fáj mint gondoltam:)

Pandora szelencéje:) Ha elkezdtük, akkor így fognak menni a dolgok. Ha lesz ilyen, arról lehet beszámolok majd egy külön blogbejegyzésben:)
Col77 2011.11.09 15:51:13
@Picicsibe: Hogy meddig terjed a nagylelkűségem? :) Tulajdonképpen ezt a párom fogja eldönteni. Extrém esetben az is megtörténhet hogy fix szeretőt tart mellettem. Azt is el fogom fogadni, ha egyébként jól érzem magam vele és ő is velem. A kapcsolaton belüli harmónia számomra nagyon fontos. Ha azért kell neki szerető mert velem egyáltalán nem élvezi az életet, nem szereti velem tölteni az idejét, nem kiváncsi rám, csak kényelemből van velem, akkor én fogok kilépni a kapcsolatból. Nem a hűtlenkedése miatt, hanem azért mert akkor már a kettőnk kapcsolatának nincs értelme.

Az az igazság, hogy kedvelem a szenvedélyes, határozott nőket. Lehet kissé szubmisszív vagyok szexuális téren és egy ilyen ösztönei által vezérelt nő mellett. Nem mondom hogy örökké tarthat egy ilyen kapcsolat, hiszen nem tudom pl 10 év után hogyan fogok ezekről a kérdésekről gondolkodni, mennyire fogok vágyni a páromra. De amíg nagyon vágyom rá, addig simán bevállalom a teljes hűséget felé akkor is ha ő fix szeretőt is tart mellettem. Ha már nem látom vonzónak, vagy pl sokat veszekszünk, nincs harmónia, szeretet köztünk, akkor meg így is - úgy is kilépnék bármilyen kapcsolatból, nem csak egy ilyen speciálisból.
Col77 2011.11.09 17:11:17
@Picicsibe: Nem csak akkor határozott és szenvedélyes ha nem elégszik meg egy fasszal:)) És természetesen nem fogom neki azt mondani hogy: Na jól van cicám, ha neked más fasz nem kell mellettem, akkor hagyjuk, nem vagy nekem elég vad és szenvedélyes:) Ez csak egy lehetőség amit ha akar kihasznál, ha nem akar, nem használ ki.

Részben igaz a feltételezésed, volt már ilyen nő az életemben, oda voltam érte nagyon, az lett a vége hogy nem voltam elég neki -én ezt elfogadtam- és most kb. barátok vagyunk akik nagyon ritkán találkoznak, beszélnek egymással telefonon. Tehát nem az történt hogy én lázadoztam volna hogy már hogy-hogy nem vagyok neki elég:)

Egyszerűen még azzal is kevés voltam neki, hogy érezte, megteheti ezt is:) Nem fejlődött igazi kapcsolattá, de szenvedélyes és belevaló nőről van szó, ebben rátapintottál a lényegre:) Van ilyen, elfogadtam és örültem hogy része volt az életemnek egy darabig.