Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szakyss

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezennel, tarararamm, pofátlansági rekordot döntött az Invitel az Ez Még Egy Internetszolgáltatótól Is Durva kategóriában. Olvasónktól ugyanis, aki éppen válni készül a rokonszenves cégtől, vagy az ADSL-modemjét, vagy 40 rugót követelnek. Csakhogy a modem ötezerbe került és a…..
szakyss 2008.01.29 08:46:08
Énvelem a Fibernet töketlenkedik, jobban mondva sz@rik a reklamációmra. 2007 október 08-án adtam le személyesen, azóta ment email, fax, telefon, levél, de semmi reagálás. És nem tudok fizetni, ami ugyebár halmozódik.
Bertalan Zoltán nemcsak zene - hanem Homár-szerző is, korábban Feljett szopógép: amikor a szintetizátor is lefagy című írásával szórakoztatta a botujjú olvasókat is, ezúttal pedig egy korcs zongoraszerűséggel ellátott mutáns-vallásos gyerekkönyv késztette írásra,…..
Tutira volt már több hasonló, de nem lehet elégszer figyelmeztetni az embereket, hogy használt autót sohase vegyenek egyedül, vigyenek magukkal szakembert. Joshy pont nem így tett, hanem egyedül besétált az AAAutóhoz, ahol kinézte élete első autóját, majd hirtelen ráköltött még…..