Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shark_

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annak idején az egeret is értetlenül fogadták az emberek, és halvány lila fingjuk nem volt róla, hogy mi ez és mire lesz jó? Mára nélkülözhetetlen & minden billentyűzet mellett ott van. (Laptopbuzik kíméljenek. Trackballt meg sznobok használnak.) Persze az egeret se …..
Talán nem én vagyok az egyetlen, akinek már tele a töke a mai divathullámmal, a környezetvédő vámpír szervezetekkel, a vegetariánus zombi egylettel, és legfőképpen a kibaszott csillámlással! Be kell azonban vallanom, az Underworld és a Penge filmek első, esetleg talán még…..
Shark_ 2012.03.27 16:32:38
@DeadMan: legalább 3-4 éve nekiálltak, szal ez nem újság h lesz belőle game :) a plakátra meg megmondtam h nem reklám, a fanfest plakátja van ott, amin bemutatták ezt a videt, csak oda készült, nem youtubera :P
Az lesz kérdéses h mi lesz ha lesz, mert a CCP az EVE-l is egyedi a piacon, és a Dustal is az lesz, nem egy szempontból.. f2p mmo fps konzolon ahova pcsek bombáznak ^^
www.youtube.com/watch?v=fXaeaJB_qlc
És kizárt h commersz cuccot csinálnának a WoDból sem. Csak még várni kell rá :)
Tedd a fájlt minden esetben láthatóvá! (Értsd: Ne legyen rejtett!)..
Shark_ 2012.02.06 19:37:10
A tegnapi lendülettől vezérelve gondoltam be kellene iktatni valami különkiadást. Aztán már a múlt héten is szóba került a Scooter, ezért gondoltam hogy megosztom veletek  a kedvenc 20 zenémet, amolyan best of Imhotep stílusban. Jöjjenek akkor kedvencek :   Back in the…..
Shark_ 2012.01.28 14:11:16
a szkúútört az lájkolom, haver legújabb eve online pvp videjójába is azt nyomatja www.youtube.com/watch?v=imml63R0HO8
nyehehe ott repkedek én is az internetes űrhajómmal.. darálós zene daráláshoz
csigafasz.blog.hu ABC 2012 2012.01.26 20:23:18
Shark_ 2012.01.26 20:33:05
Már megint Hancuéktól lopunk, fene a pofánkat:)Na, ha valaki kiváncsi a battlefield verzióra is, akkor már tényleg látogasson át az IDDQD-ra:)..
csigafasz.blog.hu Prometheus teaser 2011.12.22 21:47:00
Ha már megígértük, akkor ki is tesszük. Íme az első teaser trailer Ridley Scott az Alien univerzumában játszódó filmjéről:Nyami! :)..
Már megint egy újabb nyavajás MMO!De legalább a Star Wars univerzumban játszódik, így egy esélyt talán megérdemel a fanoktól.Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem nagyon rajongok a stílusért. Egy jó single kampány, esetleg egy pörgős lanparty számomra mindig előbbre való lesz,…..
Shark_ 2011.12.08 17:53:42
Én sajna kihagytam nemrég a teszthétvégét, mikor bárki kipróbálhatta pár napig, de azoktól akik kipróbálták csak jót hallottam. Itt van egy haver videója
www.youtube.com/watch?v=hgt4a48HqOQ
Ígéretes, nekem nagyon tetszik h minden társalgáshoz van hang, nem érzi annyira az ember h ez egy mmo, olyan mintha tényleg egy kidolgozott RPG volna, nem összehajigált questek. Remélhetőleg nem is lesz annyira grindelős.
Esélyes h majd játszani fogok vele ^^
Bizony, nem kis dolog, amikor a Star Wars hét, és Mikulás ünnepe közös időpontra esik! De ne aggódjatok, Miki is nagy Star Wars kocka, egy ideig még a Jedi rend megbecsült tagja is volt! Régen Yodával közösen szórták a jóságport:) Ja, és persze ne feledkezzünk meg…..
Ha azt mondom Luke Skywalker, gondolom még a legnagyobb antikockák is azért tudják, hogy kiről van szó. Ugyanígy elmondható, hogy mindenki ismeri a jediből az Onedin Kennedy-t. sok olvasónk viszont talán úgy érzi, ismeretei eme univerzumról mélyrehatóbbak ennél.Vágjunk is bele a…..
A Barátok közt übergagyi überhosszú sorozatában már vezeték nélküli áramforrásról üzemel a gép! Vajon megfejthették Tesla titkát? ..
The Elder Scrolls V: Skyrim (munkatársunktól) DeadMan kolléga már utalt rá, hogy várjuk a Skyrim-ot is. És 2011.11.11.-én igen, itt van, megérkezett közénk a The Elder Scrolls V: Skyrim. Nagyon vártam már ezt a játékot ezért gyorsan neki is álltam (na jó ültem) telepíteni.…..
Shark_ 2011.11.14 20:56:29
Merő véletlenségből (khmm) érdekes anomáliára bukkantunk az 51-es körzet közvetlen közelében. Valami furcsa tűnt fel ugyanis nem messze a katonai támaszponttól ahonnan E.T. haza telefonált. Csekkoljátok a kicsikét ti is google maps-on. Na most, egy normális ember…..
Exöszájzbuuk nemrég éltette a Battlefield széria legújabb darabját, de máris nyakunkon a nagy rivális, a Modern Warfare 3-ik etapja (a zseniális élőszereplős reklámját erre lelitek). Már-már azt hinné az ember, hogy a két nagy FPS rivális elhomályosít minden mást az idei…..