Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RohadtAlma

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerző kérésére leirtottam (őszinte sajnálatomra, mert tényleg nagyon rossz volt). Pasteur/c  ..
RohadtAlma 2013.05.02 19:21:11
RohadtAlma 2012.06.01 00:46:48
@Counter: persze, hogy jogom van, de vannak méltányolható dolgok polgárjogban is (szerzői jog), és számomra ez az, mivel véleményem szerint nem ért komoly jogsérelem. Igazából e cikk írójától nagyobb jogsérelem ért, mint attól, aki az engedélyem nélkül publikálta egy másik oldalon a Magyar Balladát, de nem látom annak értelmét sem, hogy ezt a jogsérelmet is orvosoltassam valamilyen állami kényszer segítségével, mert nem okozott a cikk sem mentális, sem fizikai fájdalmat és valójában magával a cikkel semmi bajom sincsen. A cikkel igazából csak annyi bajom van, hogy olyan érzésem van, mintha Pásztörperc KÖLTŐNEK állítana be, pedig valójában csak hobbista vagyok ezen a területen, nem ez a szakmám :D Na meg a másik, hogy honnét a francból tudta meg a teljes nevemet Pásztörperc, amikor a portálon - ahol fellelhető ez a vers - nincs feltüntetve sehol sem... Ez azért kicsit fura...
Subba Tetkó eltávolítás 2012.06.04 13:41:00
Arról egy millió videót lehet látni, hogy hogyan készül egy tetoválás, de hogyan tüntetik el? Ez FOTOSOP?! ..
Ma van a Nemzeti Összetartozás napja, a Trianoni békeszerződés évfordulójára emlékezik az ország. De vajon mi az, amire emlékezünk, és mi az amire valóban kellene? A trianoni békeszerződés után történteket ismerjük, az ország elvesztette területe és lakossága nagy részét,…..
  Napi egy posztnál többet ne tegyél ki, de inkább annyit se. Csak értékes tartalmat ossz meg! Téged érdekelne ugyanez mástól? Nem kellenek a kóbor kutyáid. Nem kell a kóbor csövesed. Nem érdekel a gyerekeid szuperaranyos szövege. Tudtad, hogy az…..