Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lethala

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi, akik halmazként 'gamer' névvel vagyunk illetve, játszhatunk egy csomó okból. Vannak köztünk néhányan akik versenyszerűen, emgélhetésként űzik. Vannak megrögzött játékosok, akiknek a videojátékok a mindenei és igazo fantikuok. De többségünk talán "pusztán" relaxációs céllal, vagy csak…..
Lethala 2020.10.13 08:21:49
@egy igazi barom vagy mária: 1985 óta játszom folyamatosan, van családom, 4 mérnöki diplomám, abból az egyiknek a szakmai érdekvédelmi szervezetének az elnöke vagyok. Az elmúlt 20 évben több ezer ember életét tettem könnyebbé a munkámmal, vagy egyéb hobbimmal. Azért szerintem nem volt olyan gáz az elmúlt 35 évem...
Lethala 2020.10.13 10:02:12
@egy igazi barom vagy mária: attól, hogy nagyon ritkán (szinte soha) szólok hozzá valamihez, az miért baj? Ez valami fokmérő, aki sokat irkál be annak jobban igaza van?
A folyamatosan szó alatt természetesen azt értettem, hogy szabadidőmben, lehetőleg minden nap legalább 1-2 órát. Régebben ennél sokkal többet. A cikk is pont azt próbálta elmagyarázni, hogy attól, hogy valaki gamer, még nem biztos, hogy azt jelenti, hogy 0-24 tolja, mindenkinek van egyéb elfoglaltsága is, pl. iskola, munka.
A "marhaságom" igaz, nem kell elhinni, önéletrajzot nem szeretnék küldeni, egyébként időmenedzsment a kulcsszó. Tény, hogy minél többet vállal az ember, annál kevesebb ideje marad rá, de azért napi min. 2 óra belefér most is. Cserébe tv-t nem nézek, és a kocsiültetés is elmaradt.