Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iindi (törölt)

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nem-szakítás egy különlegesen kegyetlen fajtája a szakításnak. Láttunk már rá jó pár példát a blogon, most a megválaszolatlan smsről következik egy példabeszéd.  Sziasztok! Nagy élvezettel olvasom blogotokat megannyi tanúlságos történet:) Azt hiszem van…..
Gyerekek, tudom, ma este van a buli a Parázsban, jó mulatást nektek, érezzétek jól magatokat, míg én Szombathelyen húzom majd az igát. DE: van itt valami, amiről muszáj beszélnünk, és mivel egy nagy szerető családként tekintek önnön magunkra, ezért vitára bocsátom a…..
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..
Szinte történelmi fordulóponthoz érkezett a szakítósblog: a beküldött két történet olyan, mintha ugyanaz a lány, két különböző életkorban szívatta volna meg ezt a két fiút. Hasonlóságok: lány nem csúnya, szeret sétálni, legalább ugyanennyire kamuzni. Dél-Pesten…..
Hotel SZENTESTE 2007.12.24 08:21:33
december 24. Itt a karácsony. Én meg ülök a hotelban, reggeles vagyok, persze a mai luxus is megvolt, 6-kor hívtam egy taxit és azzal jöttem, nehogymá 24-én várjam a metrót a Batyin.Minden ajándék becsomagolva, lakás feldíszítve és kiéheztetve a halászlére, szóval minden…..
Hotel Számvitel 2007.12.12 18:51:10
Még mindig a hatása alatt vagyok a hétvégén kedves kollégámmal történtek miatt. totális lelki összetörés, szar világ, szar élet.A hotel is kikészít, annyi ott a dilettáns, hozzá nem értő ember vendégtérben, csak úgy lesüt az arcokól a vendégundor. Ami oké, rajtam is…..
Hotel Szomorú sztori 2007.12.10 11:22:13
Nos, hát, visszatérés. Sűrű volt a hétvége. Megvolt a parasztvakításos borkóstolás Budafokon, kaptunk ajiba bort is, rá is mentem egy üveg aszura. Fini volt a szíroskenyér, meg a kőrözöttes, csakhát maga a borkóstolás és bemutatás színvonala volt kábé olyan, mintha az…..
Hotel Mikulás 2007.12.06 12:21:38
Egyelőre a mai napról csak annyit, hogy nagyon beteg vagyok, nem várt buli lett tegnap, ma ezt pizsamás nap követi. Ja és szétesett a telefonom, elrontottam a pin kódot, aztán a puk kódot, tehát ma a T pontban kezdtem a napomat....Ja és megjött a mikulás. De tényleg!!! Sírni…..
Hotel Halrudacskák 2007.12.05 13:01:14
Végre egy szabadnap. Rettenetes hazudozások közepette sikerült a most szombati számvitel vizsgát áttetetnem jövő szerdára, aki időt nyer, életet nyer alapon. Cuki tanárnő, cuki hangú diák ( ez volnék én ) és minden ment simán.Erre azért is volt nagy szükség mert a hotel megy…..
Hotel Örökbefogadás 2007.12.04 16:35:44
Kedd. Megérett a meggy. Megint itt vagyok a hotelban, üvöltözős szarrágó magyar vendég bocsánatot kért, amiért tegnap lebunkózott, az voltam, de megérdemelte. A tegnapi napról márcsak annyit, hogy együtt vacsoráztam a régi nagy szerelemmel és mondta, hogy mivel ő más lányt vett…..
Hotel Pékség 2007.12.03 11:30:47
Hétfő, esős, nyikos, elvileg karácsonyra készülődős. Sikerült anyukámtól hazafele reggel vennem egy ritka ízléstelen csomagolópapírt, lila, csillogós és fenyőfákkal díszített. A moszkván meg közelített egy roma nőci, hogy vegyek a barátomnak- természetesen tőle-…..
Hotel A kezdet 2007.12.02 21:24:00
Vasárnap, csudálatos szép napunk van, egy jó délutános műszakkal bezárólag. Szóval itt ez a hotel dolog. 5 éve összenőttünk, attól félek innen megyek nyugdíjba. Van sok vendég, ilyen is meg olyan is, de főleg defektesek. Mert hát arra mit mondjak, hogy a szaros pelust a zárt…..