Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbb29

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zágrábi Dinamo hivatalosan is a BL eddigi történelmének legrosszabb csapatává vált. Huszonkét kapott és három rúgott góllal, pont nélkül esett ki. Az utolsó csoportmeccsen a Lyon hetet vágott Zágrábban. Még a Dinamo középkezdéséből is lyoni gól született. Az…..
Tovább folytatódik a Magyar Oktatási Intézettel kapcsolatos eszmecsre. Dzsúúúsz lesz, azt megígérhetem.Sziasztok.Azért írok egy mailt, mert már majdnem egy éve a Magyar OktatásiIntézetnél dolgozok, és szeretnék helyretenni pár dolgot, melybe azálláskereső kisasszonyok és urak…..
bbb29 2011.11.07 17:57:19
Az egész egy átverés!!! Ott kezdődik hogy kiválasztanak a hű de sok jelentkező közül és az összes pénzedet beleölöd egy olyan munkába amivel azt nem fogsz keresni!!! Hogy lehet az hogy egy cég utazási költséget nem térít?? Fizesd saját zsebből a mindennapi utazásodat, nem csak az irodáig, hanem ha éppen 50 kilóméterrel odébb mentek akkor odáig is fizesd, mert még csak egy részét sem fizetik!! ha mentek más városba egy hétre a szállásodba is fizetned kell, holott te teszel jót azzal hogy elmész velük...a szerződésed 4 órára szól, közben meg lejárod a lábad, naponta 10 órákat gyalogolsz, és ha éppen nem adtál el egy brosit sem, akkor aznap nem kerestél semmit csak költötted a pénzed, márpedig ahogy ők mondják, mindenhol el lehet adni, minimum egy darabot, és csak tőled függ, hogy hogyan adod el magad... Az Oktatási intézetes dolog meg biztos a reggeli Impact meg Meetingre vonatkozik...Csudi izgalmas...Az elején még élvezed is a játékot meg a hülyeségeket aztán rájössz hogy csak a pénzed megy el, és ne keresel semmit, de mégis van olyan akinek hű de jól megy...jah...Add el magad...Pff... Hát nekem nem sikerült... Az összes pénzem ráment az utazásokra, aztán amikor rájöttem hogy ez kamu akkor már késő volt. Nm hiszem hogy sok olyan ember van, aki ezzel a munka havi 180 rugót megkeres, de ha mégis akkor gratulálok azoknak az embereknek...én még 50 rugót sem kerestem meg vele. Majdnem egy hónapig voltam náluk. A szerződésbnen szerepel egy fix bruttó 40 ezres fizu, amit nem fizetnek ki, csak hogy legyen valami odaírva... De persze ha azt mondom hogy feljelentem őket ha nem fizetnek, akkor már beszélnek a felettesekkel, akiket ugyebár mi nem találunk meg sehol, mert a nevét sokszor halljuk, de látni egyszer sem fogjuk... Hacsak nem leszel leader hogy ott legyél a Christmas partin decemberben, mert akkor esetleg összefuthatsz vele...És állítólag körözik meg nem tudom, de aztán ki tudja mi igaz, még azt sem hinném el nekik amit kérdeznek... A ényeg hogy nekünk beígérték azt a fix fizetést, mert kiharcoltuk, és vártuk hogy hvíjanak mikor menjünk be érte, erre jéééé...bezárt az iroda...de persze csak pár hétre... vagy talán hónapra???? vagy esetleg örökre?? Hát ennyi...az egész csak pénzkidobás...Pályakezdőként beleugrottam, mert fú mekkora lehetőség, és megvalósíthatod az álmaidat...Hát közel sem valósítottam meg, csak még messzebb kerültem az álmaimtól... Így dőljetek be az álláshirdetésüknek...
bbb29 2011.11.17 11:58:28
@princess_18: Az a bizonyos Roda Krisztián akiről mindenki beszél, de sehol nem lehet megtalálni és semmi elérhetőség meg semmi nincs, csak mondogatják hogy a Krisztián így, meg úgy... A győri irodában voltam...Miért?